📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
czyzbys wtopil ?
...albo szukasz nowej kuchenki
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
- Co mają ze sobą wspólnego ciąża i spalony chleb?
- Za późno wyciągnięty.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
- Za późno wyciągnięty.
Czy w dzisiejszych czasach ludzie dalej myślą,że stosunek przerywany to metoda antykoncepcji?
@up zalezy jak wczesnie przerywany
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
jak nie chcesz miec niechcianego bekarta to suka ma zrec tablety i suke trza zawsze kontrolowac czy szmata je zre, tak najlepiej uniknac wydatkow na skrobane, ktora apropo w kazdym razie powinna byc darmowa, a czasem przymusowa haha
znam debili co im suka wmowila ze wpierdala piguly a je wypierdalala w smietnik zeby typa wjebac w bachora, a debil jeden z drugim wierzyli kurwom, ze ta je zre haha, co za patologia.. idioci kurwa... eeeh.. jeebac
znam debili co im suka wmowila ze wpierdala piguly a je wypierdalala w smietnik zeby typa wjebac w bachora, a debil jeden z drugim wierzyli kurwom, ze ta je zre haha, co za patologia.. idioci kurwa... eeeh.. jeebac
jak nie chcesz miec niechcianego bekarta to suka ma zrec tablety i suke trza zawsze kontrolowac czy szmata je zre, tak najlepiej uniknac wydatkow na skrobane, ktora apropo w kazdym razie powinna byc darmowa, a czasem przymusowa haha
biedny dzieciaczku jestes , oj biedny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów