Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Sex z żoną
T................j • 2012-05-24, 19:28
Idzie gościu ulicą w nocy i słyszy, że w krzakach się walą.
Podchodzi bliżej, a tu parka się dupczy i jeszcze dziesięciu facetów czeka w kolejce.
Gościu pyta: "można też?"
- Jasne, stawaj do kolejki ona wszystkim daje!
W końcu się doczekał. Nagle w środku numeru coś go oślepiło. Patrzy, a tam Policjant z latarką.
- Co pan tu robi?
- Dupcze się z żoną.
- Przepraszam, tego nie mogłem wiedzieć.
- Ja też nie, dopóki pan z tą latarką nie przyszedł
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2012-05-24, 21:15
Kto się żeni, ten ma rogi...
Zgłoś
Davca 2012-05-24, 22:09 50
A tytuł wszystko spalił..
Zgłoś
b................9 2012-05-24, 22:23 1
najlepsze jest: można też?
Zgłoś
K................s 2012-05-24, 22:36 1
Dlaczego policjant z wielkiej?
Zgłoś
webkoala 2012-05-24, 22:58 1
Ciekawe czy policjant też się ustawił w kolejce..
Co za różnica na dobrą sprawę - jak wszyscy to wszyscy
Zgłoś
Kortens 2012-05-24, 23:22 5
Aż się wkurwiłem i napiszę tutaj off topa ! Przed chwilą na głównej widziałem ten jebany kawał o kobiecie na wózku, aż jakiś frajer napisał komentarz "Było parę razy" i dodał linka do faktycznie tego samego kawału ale sprzed 2 lat, więc się loguję i chcę go zjechać, ale patrzę, kawał wyjebany. No to ja się kurwa pytam teraz PO CHUJ!? Wróciłem właśnie wyjebany do domciu, czytam sobie, fajny kawał, śmieję się, więc na chuj go wywalać? Wyjebać ten sprzed 2 lat i ten odświeżyć po prostu. Zawsze musi być jebany troll, który odszukuje wątki sprzed dwóch lat i krzyczy "BYŁO!?". Drogi panie adminie, moderatorze, czy jak Cię tak kurwa zwali. Jak coś ma dużo piw, ale się powtórzyło sprzed kilku lat, to wyjeb staroć ! Chyba nikt się nie obrazi o stratę kilku piw, na chuj są one komu potrzebne, płacą wam za to?
Zgłoś
starwalker 2012-05-24, 23:32
@Kortens
Jak ci się nie podobają zasady tu panujące to wypier*** na kwejka lub inne gówno.
Kortens 2012-05-24, 23:36 2
Nie, nie podobają mi się zasady więc wyrażam swoje zdanie .
Zgłoś
Stablo 2012-05-24, 23:44
Zastanawia mnie, czemu post z hurtową ilością wulgaryzmów nie dostał warna, ale ten z przemiłym obrazkiem już tak.
Zgłoś
BongMan 2012-05-24, 23:57 6
A mnie zastanawia czemu dostał warna za słowo "wypier". Przecież to po wiejsku "wypierz".
- Stachu, wypier se portki bo ujebane so!
Zgłoś
Kortens 2012-05-24, 23:59 1
Stablo napisał/a:

Zastanawia mnie, czemu post z hurtową ilością wulgaryzmów nie dostał warna, ale ten z przemiłym obrazkiem już tak.

To zapewne przez te wspaniałe zasady na tymże portalu, jak widać prawo działa wszędzie tak samo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem