📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Lagan napisał/a:
Kurwa! Po co? Po co ludzie wstawiają tę durną (hm...) emotkę, która nic nie wnosi do tematu?
to rczej na erotyke, nieprawdaż droga moderacjo?
kokroucz napisał/a:
to rczej na erotyke, nieprawdaż droga moderacjo?
No nie pierdol, że się zgorszyłeś...
Co ona taka zawiedziona? Każdy odpowiada za własny orgazm
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Co to za gówno?!
Za jebane promowanie murzyństwa i poniżanie białych powinni Cie wsadzić w prom kosmiczny na lot w jedną stronę.
Za jebane promowanie murzyństwa i poniżanie białych powinni Cie wsadzić w prom kosmiczny na lot w jedną stronę.
Slonx napisał/a:
Kurwa! Po co? Po co ludzie wstawiają tę durną (hm...) emotkę, która nic nie wnosi do tematu?
Slonx napisał/a:
Poco sie nogi noco, jak nie wiesz to se w wiki sprawdź
Slonx napisał/a:
Masz rację! A z tą emotką...
Lubię komiksy od oglaf. Jestem na bieżąco ze wszystkimi i czekam na moment, kiedy znów poruszą temat Ivana i jego Mistress
Bo są idiotami idącymi z tłumem innych idiotów.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów