📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
przynajmniej coś robi na wesoło a nie pierdoli jak jej ciężko itp piwo dla małej
HAL9000/2 napisał/a:
walić karlicę to jak mieć zapędy pedofilskie...
Ogolona cipka też ci podchodzi pod pedofilie?
loda_szmato napisał/a:
Ogolona cipka też ci podchodzi pod pedofilie?
nie, a swoją prosisz żeby sobie robiła dwa kucyki na głowie bo tylko wtedy ci staje?
@HAL9000/2 dwa kucyki na głowie, ubrana jak nastolatka, do tego karlica i może jeszcze smoczek w buzi i pielucha, może być, śmieszny kink, a jakoś jak siedzę w parku i zerkam czasem jak dzieci się bawią to mi nie staje. To musi być dla ciebie niezły mindfuck, że ruchanie dorosłej osoby, nawet z takim opisem nie musi mieć żadnego związku z pedo. Ktoś Cię musiał mocno skrzywdzić. Współczuję Ci.
@HAL9000/2 dwa kucyki na głowie, ubrana jak nastolatka, do tego karlica i może jeszcze smoczek w buzi i pielucha, może być, śmieszny kink, a jakoś jak siedzę w parku i zerkam czasem jak dzieci się bawią to mi nie staje. To musi być dla ciebie niezły mindfuck, że ruchanie dorosłej osoby, nawet z takim opisem nie musi mieć żadnego związku z pedo. Ktoś Cię musiał mocno skrzywdzić. Współczuję Ci.
no chuj sie wpierdalasz nieproszony?
HAL9000/2 napisał/a:
no chuj sie wpierdalasz nieproszony?
Głowa Cię boli? Nie potrzebuję zaproszenia do wchodzenia w PUBLICZNĄ dyskusję. Zadzwoń do mamy i jej opowiedz co myślisz o takim ruchaniu i jak ktoś przechodząc obok zacznie się wtrącać to leć z tym tekstem. Nie do mnie i nie tutaj. Czemu tak desperacko pragniesz się kompromitować?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów