Nie poszło zbyt dobrze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
naprawdę slowmotion był tu zbędny
Każda tępa szpara, która wlazłaby na mój samochód zostałaby zwleczona za kudły.
Sarkos napisał/a:
Nie dziwię ci się, słyszałem właśnie, że w polonezach maski i dachy strasznie się uginałyKażda tępa szpara, która wlazłaby na mój samochód zostałaby zwleczona za kudły.
MarcinCz napisał/a:
Nie dziwię ci się, słyszałem właśnie, że w polonezach maski i dachy strasznie się uginały
Ee tam, na masce poloneza sie takie rzeczy robilo, ze nawet Twojej rece sie to nie snilo i nic sie nie uginalo, na dachu nie wiem, to juz wyzszy poziom wtajemniczenia
Kurwa jakby myła zamiast dupą kręcić to Bóg by jej nie ukarał
ale i tak zdarzyliscie se ulzyc co
wiesz co to słownik? słyszałeś w swoim życiu taki długi wyraz?
MarcinCz napisał/a:
Nie dziwię ci się, słyszałem właśnie, że w polonezach maski i dachy strasznie się uginały
Nie każdy użytkownik sadistica jest gimbusem albo nie ma pieniędzy na normalny samochód.
Takiego grata to się nie myje tylko od razu na złom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów