📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Od kiedy jarmułka jest częścią narodowego stroju?
[edit]
Właśnie spojrzałem na tagi, tylko co ta robi "milf" do k..y nędzy, wiesz w ogóle co oznacza ten skrót, "american pie" się nie oglądało czy jak
[edit]
Właśnie spojrzałem na tagi, tylko co ta robi "milf" do k..y nędzy, wiesz w ogóle co oznacza ten skrót, "american pie" się nie oglądało czy jak
Ok, gdzie sandały i białe skarpetki? :/
Mąż po 40 latach wypuścił ją z kuchni i zabrał na spacer, no i stara strzeliła faux pas
pan Stasiu po kilku latach oszczędzania wreszcie wyda 150 złotych na odrobinę miłości..ale żeby się tak na mieście, w biały dzień pokazywać z nią??
niech umiera bo figury nie ma.
grunt to mieć dystans do samego siebie.
Jedno i drugie lata świetności mają już dawno za sobą, o ile kiedykolwiek takie były.
Jedno i drugie lata świetności mają już dawno za sobą, o ile kiedykolwiek takie były.
Super, mama i tata na zakupach, ale proszę, nie wrzucaj nam tu zdjęć z wakacji nad morzem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów