📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Ciekawe czy w Auschwitz-Birkenau SSmani robili grila obok baraków obozowych...
Też się kiedyś nad tym zastanawiałem. Choć na pewno nie grillowali, ale kiełbacha z ogniska, czy świniak z rusztu czemu nie...
Nie wierzę też by SSmani mieli z tym jakiś problem, w końcu wykonywali rozkazy. Kantyny obozowe też były, więc się raczej nie nudzili.
@janlew Ty chcesz z trolami pokroju loaloa albo abraxus dyskutować? Powodzenia..
Noniesondze napisał/a:
@janlew Ty chcesz z trolami pokroju loaloa albo abraxus dyskutować? Powodzenia..
Ano w sumie racja.
Chazarscy podludzie!
Hehe fajnego dziennikarza mają tam w UKeju
Odnośnie obozów koncentracyjnych to kolega opowiadał mi kiedyś historię swojego dziadka:
Niemcy wieli trzech biednych Polaków na stronę (w tym jego dziadka).
Kazali im klęknąć przed sobą. Oni biedni już zesrani, że zaraz ich rozstrzelają, a szwaby wyciągają bochenek świeżego chleba!.
I mogli wziąć tyle ile zmieszczą w gębie. Uradowani i głodni napchali do buzi tyle ile tylko mogli. Zadowoleni, rozpłakani ze szczęścia, z pełną gębą i z wyrazami wdzięczności dla wyrozumiałych oprawców, klęczą i próbują przełkać to co mieli w buzi. Aż nagle jeden z niemców wyciąga pęto pysznej kiełbasy i mówi to samo co wcześniej, czyli zjedzcie tyle ile zmieścicie w buzi. Niestety wszyscy mieli pełne buzie chleba i nie mogli zmieścić nawet grama kiełbasy...
I za to, że byli niewdzięcznymi kutasami i nie chcieli zjeść kiełbasy to dostali wpierdol!
Smutne, ale trzeba przyznać że trolle z nich były niesamowite!
Niemcy wieli trzech biednych Polaków na stronę (w tym jego dziadka).
Kazali im klęknąć przed sobą. Oni biedni już zesrani, że zaraz ich rozstrzelają, a szwaby wyciągają bochenek świeżego chleba!.
I mogli wziąć tyle ile zmieszczą w gębie. Uradowani i głodni napchali do buzi tyle ile tylko mogli. Zadowoleni, rozpłakani ze szczęścia, z pełną gębą i z wyrazami wdzięczności dla wyrozumiałych oprawców, klęczą i próbują przełkać to co mieli w buzi. Aż nagle jeden z niemców wyciąga pęto pysznej kiełbasy i mówi to samo co wcześniej, czyli zjedzcie tyle ile zmieścicie w buzi. Niestety wszyscy mieli pełne buzie chleba i nie mogli zmieścić nawet grama kiełbasy...
I za to, że byli niewdzięcznymi kutasami i nie chcieli zjeść kiełbasy to dostali wpierdol!
Smutne, ale trzeba przyznać że trolle z nich były niesamowite!
@Janlew
Ty kurwa idioto. Nie mam słów mam wrażenie że urodziłeś się wczoraj wszystko co napisałeś w komentarzach pod tym
postem to wierutne kłamstwo...
Ty kurwa idioto. Nie mam słów mam wrażenie że urodziłeś się wczoraj wszystko co napisałeś w komentarzach pod tym
janlew napisał/a:
Polacy nienawidzą Arabów? Co za bzdury. My nie chcemy Islamizacji Europy, Islam i Arabowie w arabskich krajach nam nie przeszkadzają.
Zmień "Polacy" na "Katolicy" i się zgodzę - bo łączy was wszystkich ta sama choroba psychiczna.
Maupajoke napisał/a:
@Janlew
Nie, to nie jest kłamstwo. To prawda. A że boli, no cóż. Taka jej natura - musi boleć.
Mówisz że nie masz słów, ja widzę że nie tylko słów, znaków interpunkcyjnych te. Argumentów i merytoryki również nie posiadasz.
Maupajoke napisał/a:
@Janlew
Obesrańcu, co ty wiesz o życiu? To co ci twój papa Icek nagadał, podrośnij szczylu to pogadamy.
ps. Kto tu się urodził wczoraj..... ech gimbaza z kibuca...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów