📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Nihilista
Pierdolony baranie, kogo interesuje, jaką prędkość może osiągnąć twoja dwu, czy czterokołowa pierdziawka. Od zapierdalania jest tor, ewentualnie autostrada, a nie teren zabudowany.
Twój przykład dobrze obrazuje, jak mocno jesteście ograniczeni.
Pierdolony baranie, kogo interesuje, jaką prędkość może osiągnąć twoja dwu, czy czterokołowa pierdziawka. Od zapierdalania jest tor, ewentualnie autostrada, a nie teren zabudowany.
nie urazajac motocyklistow ale to jest kretynizm i do motocyklisty takiemu pasozytowi daleko... tak to jest jak sebixy wsiadaja na moto...
tls01 napisał/a:
@Nihilista
Nie pisałem nic o prędkościach moich pojazdów, nawet nie napisałem, że w ogóle posiadam pojazd, więc czytaj ze zrozumieniem jebany szczylu.
@up Obawiam się, że każdy jeżdżący swoim motocyklem jest motocyklistą, tak samo jak każdy jadący na pole traktorem jest traktorzystą itd. Fakt, baranów w branży pełno, ale dzielić można na motocyklistów i prawdziwych motocyklistów, jak Jarek patriotów Polaków, tylko czy to ma sens? Po prostu motocykliści się skrajnie różnią od siebie, a wyznacznikiem nie może być posiadany motocykl. Niektórzy mają dwa, np cruisera i plastik, czy to znaczy, że kiedy jedzie plastikiem można go potrącić, jak wielu stulejarzy tutaj proponuje, bo "debil" np szybko przyspieszył?
Chore.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów