📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gówno przetrwało atak. Pieski muszą dopracować rozrywanie ścierwa. Następnym razem się uda.
Gdyby taka sfora dopadła moje dziecko lub kogoś znajomego, to skrzyknięcie ludzi i problem rozwiązany tego samego dnia, a teraz takie pierdolnie jak te stare pizdy z ws. księdza pedofila. Gdzie rodzicie, a obserwacje, a behawioryści-chujiści, a pierdolety, a psy niewinne, etc.
Wyłapał bym tą sforę deską z gwoździami i to jeszcze tego samego dnia.
Puczysta napisał/a:
Gdyby taka sfora dopadła moje dziecko lub kogoś znajomego, to skrzyknięcie ludzi i problem rozwiązany tego samego dnia, a teraz takie pierdolnie jak te stare pizdy z ws. księdza pedofila. Gdzie rodzicie, a obserwacje, a behawioryści-chujiści, a pierdolety, a psy niewinne, etc.
Nie porównuj siebie do Hindusów. Tam jest inny świat.
tajfunkanalia napisał/a:
Gówno przetrwało atak. Pieski muszą dopracować rozrywanie ścierwa. Następnym razem się uda.
To jedź tam się podłóż żeby mogły potrenować, co tu jeszcze robisz?
Kurwa jednak gownostańczycy to inna rasa. Siebie zabijają za byle co, a takie kundle latają wolno.
To przez ich o jebane zasady, pół kraju wpierdala trawę. A jakby byli normalni, to pozbywasz się sfory psów, zapewniasz rodzinie solidny posiłek.
To przez ich o jebane zasady, pół kraju wpierdala trawę. A jakby byli normalni, to pozbywasz się sfory psów, zapewniasz rodzinie solidny posiłek.
Psy odpuścily po poczuli smak gówniaka który nie mył się od miesiąca...
Wszystkie wolno biegające pchlarze powinno się utylizować w chuj!!!!
iggiamakim napisał/a:
Wszystkie wolno biegające pchlarze powinno się utylizować w chuj!!!!
i zjadać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów