Ale już nie będzie,bo nie żyje . Pikesville, Maryland
Ale już nie będzie,bo nie żyje . Pikesville, Maryland
próbowałem juz wszystkiego nie działają mi przyciski na stronie otwarcie nawej strony przez nr stron na dole otwarcie innego działu i wszystkie inne opce na gorze strony o dziwo piwo moge dodawać. Czy moze ktoś powiedzieć jak to odblokować, bo jest to nieziemsko wkurwiające. na tel. wszystko działa
Tylko jedna osoba jest (lub kilka, ale mają wiele portali do obsłużenia tak więc średnia wychodzi ta sama). I samą wyprawę do lokalu i nazad mógłby ogarnąć w pół godziny — ale ze względu na wybory mają prikaz żeby wszyscy pracownicy zajęli się portalami krajowymi.Ja się pytam co taka mała aktywność na Sadisticu, większość jest na wyborach u Władka?
próbowałem juz wszystkiego nie działają mi przyciski na stronie otwarcie nawej strony przez nr stron na dole otwarcie innego działu i wszystkie inne opce na gorze strony o dziwo piwo moge dodawać. Czy moze ktoś powiedzieć jak to odblokować, bo jest to nieziemsko wk***iające. na tel. wszystko działa
jak mozilla to sproboj deaktywowac wszystkie komponenty, jak ublock itp itd, jak nie dziala to musisz ja zresetowac. sproboj tez po prostu zresetowac komputer, czasem ludzie trzymaja kompa otwartego 24/7 i tez sie rozne rzeczy odpierdalaja xdd
Tylko jedna osoba jest (lub kilka, ale mają wiele portali do obsłużenia tak więc średnia wychodzi ta sama). I samą wyprawę do lokalu i nazad mógłby ogarnąć w pół godziny — ale ze względu na wybory mają prikaz żeby wszyscy pracownicy zajęli się portalami krajowymi.
Może moderator oznaczyłby ich literką z? Byłoby łatwiej wszystkim.
Witam
próbowałem juz wszystkiego nie działają mi przyciski na stronie otwarcie nawej strony przez nr stron na dole otwarcie innego działu i wszystkie inne opce na gorze strony o dziwo piwo moge dodawać. Czy moze ktoś powiedzieć jak to odblokować, bo jest to nieziemsko wk***iające. na tel. wszystko działa
No google chrome tak mialem, jak adblock mialem. Zainstaluj uBlock Orgin i nie bedzie problemu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów