Wcześniej terrorysta i kat. Syria
Wcześniej terrorysta i kat. Syria
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co bierzesz, ale to odstaw, wyjdź z piwnicy, idź na spacer.
Przecież po jego wypowiedziach, uwielbieniu Tuska i Bodnara oraz opieraniu się na stanowisku gazety wyborczej od razu wiadomo że to jakies jebane resortowe dziecko,a przynajmniej komuszy beneficjent. Żydokomuna ma się wciąż dobrze.
U pisowców może i słabo z pomyślunkiem (choć to i tak orły w porównaniu do lewaków)
Ja konfederata bardziej bo KPNu już nie uświadczysz.
I nie pisz mi że PiS czy konfa ma coś z ruskimi wspólnego bo Kaczorek czy Braun, takiej fotki nie mają.
Po 8 latach komisji szmacierewicza wrak wrócił do polski?
Dlaczego osoby organizujące lot czyli duda i sasin zostały za tą katastrofę wynagrodzone?
Dlaczego twórca borubara podczas ataku ruskich na gruzję kazał pilotom latać w tamtych regionach pomimo zagrożenia?
Dlaczego pomimo mgły i bardzo złych warunków przeprowadzono lot na wojskowe lotnisko?
Dlaczego kaczor latał tam tylko przed wyborami bądź w okresie wyborów?
Prawda jest taka że za wszelką cenę twórca borubara chciał lecieć do katynia i to on jest winny śmierci ludzi w katastrofie.
U nas rządziło "prawo" i "sprawiedliwość", dużej różnicy nie widzę...
Ja rozumiem że można nie lubić PiSu, ale twój komentarz jest na takim debilnym poziomie że przebija nawet te które nazywają naszych głównych polityków ruskimi agentami.
Dawaj, wstaw bezpośredni link do mojego filmu.
Nie umiesz wstawić filmiku z YT? Twój problem, idi nahuj.
Tak, jasne, i biedaczek pewnie przez chorobę nabawił się wschodniego akcentu i wymowy.
Dla ciebie Kraków to południowy zachód, wschodni akcent w Polsce to wieśniaki z Białegostoku i Podlasia co dla ciebie też jest zresztą akcentem zachodnim.
Możesz coś napisać o Panu Strzyżewskim jeśli najpierw obejrzysz wszystkie jego filmy w porządku chronologicznym a zanim tego nie zrobisz nie zawracaj mi dupy wschodni człowieku.
Nie umiesz wstawić filmiku z YT? Twój problem, idi nahuj.
Dla ciebie Kraków to południowy zachód, wschodni akcent w Polsce to wieśniaki z Białegostoku i Podlasia co dla ciebie też jest zresztą akcentem zachodnim.
Możesz coś napisać o Panu Strzyżewskim jeśli najpierw obejrzysz wszystkie jego filmy w porządku chronologicznym a zanim tego nie zrobisz nie zawracaj mi dupy wschodni człowieku.
Każdy może teraz zweryfikować jaki jesteś ociężały umysłowo, wystarczy że spróbuje wstawić ten link z filmem z Odessy. No ale chuj, takie ruskie onuce jak Ty tego nie rozumieją
Każdy może teraz zweryfikować jaki jesteś ociężały umysłowo, wystarczy że spróbuje wstawić ten link z filmem z Odessy. No ale chuj, takie ruskie onuce jak Ty tego nie rozumieją
Naprawdę nie wiem dlaczego twoje problemy powinny być moimi problemami. Masz coś z psychiką ewidentnie, inaczej nie nazywałbyś mnie ruską onucą sam będąc etatową ruską onucą znaną wszystkim z sadistica. Niestety, masz już zapewne zbyt duże i niestety nieodwracalne uszkodzenia spowodowane stosowaniem środków wziewnych. Przykro mi z tego powodu.
Naprawdę nie wiem dlaczego twoje problemy powinny być moimi problemami. Masz coś z psychiką ewidentnie, inaczej nie nazywałbyś mnie ruską onucą sam będąc etatową ruską onucą znaną wszystkim z sadistica. Niestety, masz już zapewne zbyt duże i niestety nieodwracalne uszkodzenia spowodowane stosowaniem środków wziewnych. Przykro mi z tego powodu.
Nie wiem czemu się bulwersujesz skoro wszyscy do Ciebie wołają tutaj ruska onuco
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów