Wcześniej terrorysta i kat. Syria
Wcześniej terrorysta i kat. Syria
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A nasz Tusek pogratulował Syryjczykom pozbycia się Assada. Geniusz.
Syria, taka demokratyczna.
Z całym szacunkiem i PiS i PO/KO i reszta to takie samo gówno, ale żeby pisiorów do islamskich rzeźników porównywać, to już trzeba mieć zryty łeb. Chlejesz ? Ćpasz ? Czy wypadłeś mamusi/położnej z kocyka we wczesnym dzieciństwie ?
Czyli to samo, mako i po makale xD
Przyjmijcie też do wiadomości fakty, że to nie prokurator związany z PO, tylko ten nominowany przez Ziobrę spierdolił na Białoruś i ujawnił w chuj tajemnic państwowych wrogowi. To nie wice minister sprawiedliwości KO a pisu spierdolił przed NIEZALEŻNĄ prokuraturą do będącej na granicy dyktatury Węgier, które kochają putina. Konfa jawnie sprzeciwia się pomocy Polski Ukrainie w wojnie, co automatycznie stawia ją jako sojusznika rosji. Mogę tak z pierdylion argumentów pisać, tylko po co, większość z was pisowcy i konfiarze zatrzymało się na pierwszym zdaniu, bo tldr. xd Jesteście zbyt głupi i tępi, by ogarnąć fakty i przeczytać coś dłuższego niż nagłówek posta.
To nie za Kaczyńskiego Nowak robił wałki za które siedzi. Afera ambergold nieudolnie tuszowana przez rząd rudego. Wały watowskie może pisowi przykleisz?
Trzeba być naiwnym żeby WP (Wyssane z Palca) wierzyć.
[ Dodano: 2025-01-06, 06:26 ]
I nie pisz mi że PiS czy konfa ma coś z ruskimi wspólnego bo Kaczorek czy Braun, takiej fotki nie mają.
A co Tusk miał zrobić w tej sytuacji, splunąć Putinowi pod buty z obrzydzeniem? Zachował się normalnie, jak człowiek.
Przypominam, że teraz rządzi koalicja "obywatelska"
Piękne mundury tuski mają
Uważasz, że nie było takiego spotkania?
spotkania Tuska jak i Kaczyńskiego z Putinem są na długo przed wojną z Ukrainą, jak ktoś ich używa do politycznych argumentów odnośnie obecnej sytuacji geopolitycznej, to jest totalnym zjebem.
Przyjmijcie też do wiadomości fakty, że to nie prokurator związany z PO, tylko ten nominowany przez Ziobrę spierdolił na Białoruś i ujawnił w chuj tajemnic państwowych wrogowi. To nie wice minister sprawiedliwości KO a pisu spierdolił przed NIEZALEŻNĄ prokuraturą do będącej na granicy dyktatury Węgier, które kochają putina. Konfa jawnie sprzeciwia się pomocy Polski Ukrainie w wojnie, co automatycznie stawia ją jako sojusznika rosji. Mogę tak z pierdylion argumentów pisać, tylko po co, większość z was pisowcy i konfiarze zatrzymało się na pierwszym zdaniu, bo tldr. xd Jesteście zbyt głupi i tępi, by ogarnąć fakty i przeczytać coś dłuższego niż nagłówek posta.
Ale ten z artykułu to nie ten z braci Kaczyńskich, tylko prezydent. Lewactwo nie ogarnia.
Uważasz, że nie było takiego spotkania?
spotkania Tuska jak i Kaczyńskiego z Putinem są na długo przed wojną z Ukrainą, jak ktoś ich używa do politycznych argumentów odnośnie obecnej sytuacji geopolitycznej, to jest totalnym zjebem.
Marik1234 uspokój się
To samo na Ukrainie. Bydlaki, które zabijały ludzi w Odessie teraz siedzą w ichnim sejmie. Kurestwo jest wszędzie.
Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje rosyjskiego gandona.
Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje rosyjskiego gandona.
Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje ukraińskiego pijaczka nadającego z domowego miru: tinyurl.com/3j6ra4zb (youtube, ale Sadol nie pozwala na bezposrednie podlinkowanie)
Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje ukraińskiego pijaczka nadającego z domowego miru: (youtube, ale Sadol nie pozwala na bezposrednie podlinkowanie)
Wot durak. To jak mi się udało wstawić film z YT do posta powyżej?
[ Dodano: 2025-01-06, 11:26 ]
A, ten "ukraiński pijaczek" to o Strzyżewskim? Widać po tej wypowiedzi że masz o polskich youtuberach takie samo zamroczone rozpuszczalnikiem z dworca Leningradzkiego pojęcie jak o wszystkim innym.
Wot durak. To jak mi się udało wstawić film z YT do posta powyżej?
Dawaj, wstaw bezpośredni link do mojego filmu.
A, ten "ukraiński pijaczek" to o Strzyżewskim? Widać po tej wypowiedzi że masz o polskich youtuberach takie samo zamroczone rozpuszczalnikiem z dworca Leningradzkiego pojęcie jak o wszystkim innym.
Tak, jasne, i biedaczek pewnie przez chorobę nabawił się wschodniego akcentu i wymowy.
U nas rządziło "prawo" i "sprawiedliwość", dużej różnicy nie widzę...
Między tobą a spierdoliną odbytną też nie ma różnicy po za tym ze ty bardziej smierdzisz .
[ Dodano: 2025-01-06, 13:18 ]
Znowu popierdolone kłótnie w komentarzach, co lepsze - chujowy pis czy chujowe po... Jak jebane bezmózgi
Właśnie o to im chodzi, tworza partie satelity jak Nowośmieszna,Uśmiechnięta Polska pod egida krzyworyjca z TVN a z drugiej strony Kukiz, Ziobro .To po to aby PO-PiS rządziły a ludzie daja się dymać jak dziwka na ulicy.
[ Dodano: 2025-01-06, 13:23 ]
youtube.com/watch?v=gCImEtk1aVI
[ Dodano: 2025-01-06, 13:42 ]
Jestem ciekaw czy Ha Tfu sk oddał rodzinie Pershinga kasę która pozyczył .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów