18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gonzor 2025-01-06, 1:05 2
Szkoda, że Ziobro i Kaczyński nie żądzą dalej, wrócą !!!
Zgłoś
Prosty 2025-01-06, 1:24 1

CARLOSDELAHESUS napisał/a:

A nasz Tusek pogratulował Syryjczykom pozbycia się Assada. Geniusz.
Syria, taka demokratyczna.
Z całym szacunkiem i PiS i PO/KO i reszta to takie samo gówno, ale żeby pisiorów do islamskich rzeźników porównywać, to już trzeba mieć zryty łeb. Chlejesz ? Ćpasz ? Czy wypadłeś mamusi/położnej z kocyka we wczesnym dzieciństwie ?

Czyli to samo, mako i po makale xD

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
mieszał 2025-01-06, 1:28 1
Jaki młody Adonalf.
Zgłoś
Kriski 2025-01-06, 2:07 2
Geraldinio napisał/a:

Uważasz, że nie było takiego spotkania?
spotkania Tuska jak i Kaczyńskiego z Putinem są na długo przed wojną z Ukrainą, jak ktoś ich używa do politycznych argumentów odnośnie obecnej sytuacji geopolitycznej, to jest totalnym zjebem.
Przyjmijcie też do wiadomości fakty, że to nie prokurator związany z PO, tylko ten nominowany przez Ziobrę spierdolił na Białoruś i ujawnił w chuj tajemnic państwowych wrogowi. To nie wice minister sprawiedliwości KO a pisu spierdolił przed NIEZALEŻNĄ prokuraturą do będącej na granicy dyktatury Węgier, które kochają putina. Konfa jawnie sprzeciwia się pomocy Polski Ukrainie w wojnie, co automatycznie stawia ją jako sojusznika rosji. Mogę tak z pierdylion argumentów pisać, tylko po co, większość z was pisowcy i konfiarze zatrzymało się na pierwszym zdaniu, bo tldr. xd Jesteście zbyt głupi i tępi, by ogarnąć fakty i przeczytać coś dłuższego niż nagłówek posta.

To nie za Kaczyńskiego Nowak robił wałki za które siedzi. Afera ambergold nieudolnie tuszowana przez rząd rudego. Wały watowskie może pisowi przykleisz?
Trzeba być naiwnym żeby WP (Wyssane z Palca) wierzyć.

Zgłoś
majeńka 2025-01-06, 3:41 1
A najlepsze to że to i tak duży krok naprzód. Wyszły ostatnio nagrania jak wyglądały sprawy ludzi pojmanych przez milicję.

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-06, 6:23 1
BlackSadolRazor napisał/a:

Przypominam, że teraz rządzi koalicja "obywatelska"

I taki idiotyczny, dziecinny obrazek zbiera tu najwięcej piw? Ja pierdolę, Sadol się zmienia w jebanego Kwejka.

[ Dodano: 2025-01-06, 06:26 ]
Kriski napisał/a:

I nie pisz mi że PiS czy konfa ma coś z ruskimi wspólnego bo Kaczorek czy Braun, takiej fotki nie mają.

A co Tusk miał zrobić w tej sytuacji, splunąć Putinowi pod buty z obrzydzeniem? Zachował się normalnie, jak człowiek.
Zgłoś
Adiczek 2025-01-06, 6:33 2
BlackSadolRazor napisał/a:

Przypominam, że teraz rządzi koalicja "obywatelska"

Piękne mundury tuski mają
Zgłoś
donkapusta 2025-01-06, 8:22 2
Geraldinio napisał/a:

spotkania Tuska jak i Kaczyńskiego z Putinem są na długo przed wojną z Ukrainą, jak ktoś ich używa do politycznych argumentów odnośnie obecnej sytuacji geopolitycznej, to jest totalnym zjebem.
Przyjmijcie też do wiadomości fakty, że to nie prokurator związany z PO, tylko ten nominowany przez Ziobrę spierdolił na Białoruś i ujawnił w chuj tajemnic państwowych wrogowi. To nie wice minister sprawiedliwości KO a pisu spierdolił przed NIEZALEŻNĄ prokuraturą do będącej na granicy dyktatury Węgier, które kochają putina. Konfa jawnie sprzeciwia się pomocy Polski Ukrainie w wojnie, co automatycznie stawia ją jako sojusznika rosji. Mogę tak z pierdylion argumentów pisać, tylko po co, większość z was pisowcy i konfiarze zatrzymało się na pierwszym zdaniu, bo tldr. xd Jesteście zbyt głupi i tępi, by ogarnąć fakty i przeczytać coś dłuższego niż nagłówek posta.

Ale ten z artykułu to nie ten z braci Kaczyńskich, tylko prezydent. Lewactwo nie ogarnia.
Zgłoś
BarmanInternetu 2025-01-06, 10:10
Geraldinio napisał/a:

Marik1234 uspokój się
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-01-06, 10:22
Kogo to obchodzi w sumie, tam jest rozpierdol od x lat, chyba nikt nie myślał ze nagle normalnych ludzi beda miec w polityce, raczej ciezko znalezc kraj ktory nawet teraz ma normalnych politykow u wladzy
Zgłoś
420710247365 2025-01-06, 10:41 3
Siriuz napisał/a:

To samo na Ukrainie. Bydlaki, które zabijały ludzi w Odessie teraz siedzą w ichnim sejmie. Kurestwo jest wszędzie.

Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje rosyjskiego gandona.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-06, 11:10
420710247365 napisał/a:

Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje rosyjskiego gandona.

Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje ukraińskiego pijaczka nadającego z domowego miru: tinyurl.com/3j6ra4zb (youtube, ale Sadol nie pozwala na bezposrednie podlinkowanie)
Zgłoś
420710247365 2025-01-06, 11:22
Siriuz napisał/a:

Jakby kogoś interesowały rzeczowe informacje co naprawdę miało tam miejsce a nie dezinformacje ukraińskiego pijaczka nadającego z domowego miru: (youtube, ale Sadol nie pozwala na bezposrednie podlinkowanie)

Wot durak. To jak mi się udało wstawić film z YT do posta powyżej?

[ Dodano: 2025-01-06, 11:26 ]
A, ten "ukraiński pijaczek" to o Strzyżewskim? Widać po tej wypowiedzi że masz o polskich youtuberach takie samo zamroczone rozpuszczalnikiem z dworca Leningradzkiego pojęcie jak o wszystkim innym.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-06, 11:51
420710247365 napisał/a:

Wot durak. To jak mi się udało wstawić film z YT do posta powyżej?

Dawaj, wstaw bezpośredni link do mojego filmu.

420710247365 napisał/a:

A, ten "ukraiński pijaczek" to o Strzyżewskim? Widać po tej wypowiedzi że masz o polskich youtuberach takie samo zamroczone rozpuszczalnikiem z dworca Leningradzkiego pojęcie jak o wszystkim innym.

Tak, jasne, i biedaczek pewnie przez chorobę nabawił się wschodniego akcentu i wymowy.
Zgłoś
Hiena87 2025-01-06, 13:08
nowynick napisał/a:

U nas rządziło "prawo" i "sprawiedliwość", dużej różnicy nie widzę...

Między tobą a spierdoliną odbytną też nie ma różnicy po za tym ze ty bardziej smierdzisz .

[ Dodano: 2025-01-06, 13:18 ]
majkel1615 napisał/a:

Znowu popierdolone kłótnie w komentarzach, co lepsze - chujowy pis czy chujowe po... Jak jebane bezmózgi

Właśnie o to im chodzi, tworza partie satelity jak Nowośmieszna,Uśmiechnięta Polska pod egida krzyworyjca z TVN a z drugiej strony Kukiz, Ziobro .To po to aby PO-PiS rządziły a ludzie daja się dymać jak dziwka na ulicy.

[ Dodano: 2025-01-06, 13:23 ]
youtube.com/watch?v=gCImEtk1aVI

[ Dodano: 2025-01-06, 13:42 ]
Jestem ciekaw czy Ha Tfu sk oddał rodzinie Pershinga kasę która pozyczył .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem