18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedator 2025-01-05, 21:51 7
A idioci się cieszą bo pozbyli się dyktatora😂😂😂😂 Ja pierdole jacy ludzie są głupi to mnie przeraża. Na pierwszy ogień pójdą chrześcijanie, kurdowie a później reszta. Państwo islamskie u wrót europy ale chuj tam. Ważne ża Assad nie rządzi i w Syrii jest demokracja.
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-05, 21:55 6
Kriski napisał/a:

Więc tylko patrzeć jak obecna ekipa, będzie się w bezpiecznych krajach kolegów, chować przed "właściwie rozumianą sprawiedliwością"

Całkiem możliwe, nie wykluczam, że kiedyś Polakom tak odpierdoli, że znów zagłosują na przestępców i ci będą się mścić na całego. Tusk z całą ekipą będą się chować w reżimowych antydemokratycznych krajach UE, USA, Kanady, Australii itp. a te dobre kraje jak rosja węgry, czy korea północna będą pisowi pomagać w ich ściganiu.

a tak na serio, już bez ironii, co siedzi w waszych głowach, że nienawidzicie demokracji, wolicie dyktatury i trzymanie krótko za mordę?
Zgłoś
Kriski 2025-01-05, 22:08 8
Geraldinio napisał/a:

Całkiem możliwe, nie wykluczam, że kiedyś Polakom tak odpierdoli, że znów zagłosują na przestępców i ci będą się mścić na całego. Tusk z całą ekipą będą się chować w reżimowych antydemokratycznych krajach UE, USA, Kanady, Australii itp. a te dobre kraje jak rosja węgry, czy korea północna będą pisowi pomagać w ich ściganiu.
a tak na serio, już bez ironii, co siedzi w waszych głowach, że nienawidzicie demokracji, wolicie dyktatury i trzymanie krótko za mordę?

Nie wiem co bierzesz, ale to odstaw, wyjdź z piwnicy, idź na spacer.
Zgłoś
zn506 2025-01-05, 22:23 3
DeLux napisał/a:

szkodzi reputacji najczęsciej.

Albo i pomaga

[ Dodano: 2025-01-05, 22:25 ]
Geraldinio napisał/a:

e znów zagłosują na przestępców

Nieprzepadam za Spiewakiem, ale parę słów o twoich uśmiechniętych idolach warto, żebyś usłyszał

Zgłoś
Geraldinio 2025-01-05, 22:40 2
Kriski napisał/a:

Nie wiem co bierzesz, ale to odstaw, wyjdź z piwnicy, idź na spacer.

Coś chyba faktycznie ze mną nie tak, liczyłem na jakąś logiczną, merytoryczną odpowiedź od pisowca, ale widzę, że u Was z inteligencją bez zmian.
Zgłoś
Kriski 2025-01-05, 22:46 7
Geraldinio napisał/a:

Coś chyba faktycznie ze mną nie tak, liczyłem na jakąś logiczną, merytoryczną odpowiedź od pisowca, ale widzę, że u Was z inteligencją bez zmian.

U pisowców może i słabo z pomyślunkiem (choć to i tak orły w porównaniu do lewaków)
Ja konfederata bardziej bo KPNu już nie uświadczysz.

I nie pisz mi że PiS czy konfa ma coś z ruskimi wspólnego bo Kaczorek czy Braun, takiej fotki nie mają.

Zgłoś
Gieros35 2025-01-05, 22:49 4
Szymon powinien go do sejmu zaprosić, mógłby też zapłakać jak to strasznie było ale już się skończyło i teraz będzie wspaniale
Zgłoś
700_LTA 2025-01-05, 22:52 4
BarmanInternetu napisał/a:

Tak jak u nas bodnar

Trafione w sedno, banderowskie pochodzenie i minister sprawiedliwości. To dopiero historia nam na nosie gra.
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-05, 23:17 5
Kriski napisał/a:

U pisowców może i słabo z pomyślunkiem (choć to i tak orły w porównaniu do lewaków)
Ja konfederata bardziej bo KPNu już nie uświadczysz.

Ci panowie również spędzili miłe chwile ze sobą, bodajże w Gdańsku:

a co do deklaracji o byciu konfederatem.... dramat. popieranie rosji, skrajny antysemityzm, anty UE, antyszczepionkowcy, ortodoksyjny katolicyzm, to jest tak szkodliwe, że pis przy tej partii to spokojne łagodne centrum Nie masz się czym chwalić chłopie, jak dorośniesz to z tego się wyleczysz.
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2025-01-05, 23:20 5
BlackSadolRazor napisał/a:

Przypominam, że teraz rządzi koalicja "obywatelska"

Jeszcze trochę i u nas powstanie Waffen tussken
Zgłoś
BarmanInternetu 2025-01-05, 23:21 8
Geraldinio napisał/a:

a co do deklaracji o byciu konfederatem.... dramat. popieranie rosji, skrajny antysemityzm, anty UE, antyszczepionkowcy, ortodoksyjny katolicyzm, to jest tak szkodliwe, że pis przy tej partii to spokojne łagodne centrum Nie masz się czym chwalić chłopie, jak dorośniesz to z tego się wyleczysz.

Te zdjęcie głąbie to fotomontaż ale czego się spodziewać po lewackiej ciocie
Zgłoś
Kriski 2025-01-05, 23:23 7
Geraldinio napisał/a:

Wyrosłem na KPNie jak pisałem wcześniej, moje wnuki lepiej fotoszop ogarniają.

to z tej imprezy

Ale tego, małpie wnuczki z peło i przybudówek, nie ogarną.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-05, 23:55 4
To samo na Ukrainie. Bydlaki, które zabijały ludzi w Odessie teraz siedzą w ichnim sejmie. Kurestwo jest wszędzie.
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-06, 0:00 6
BarmanInternetu napisał/a:

Te zdjęcie głąbie to fotomontaż ale czego się spodziewać po lewackiej ciocie

Uważasz, że nie było takiego spotkania?
wiadomosci.wp.pl/putin-z-kaczynskim-na-statku-6037067637965441a

spotkania Tuska jak i Kaczyńskiego z Putinem są na długo przed wojną z Ukrainą, jak ktoś ich używa do politycznych argumentów odnośnie obecnej sytuacji geopolitycznej, to jest totalnym zjebem.

Przyjmijcie też do wiadomości fakty, że to nie prokurator związany z PO, tylko ten nominowany przez Ziobrę spierdolił na Białoruś i ujawnił w chuj tajemnic państwowych wrogowi. To nie wice minister sprawiedliwości KO a pisu spierdolił przed NIEZALEŻNĄ prokuraturą do będącej na granicy dyktatury Węgier, które kochają putina. Konfa jawnie sprzeciwia się pomocy Polski Ukrainie w wojnie, co automatycznie stawia ją jako sojusznika rosji. Mogę tak z pierdylion argumentów pisać, tylko po co, większość z was pisowcy i konfiarze zatrzymało się na pierwszym zdaniu, bo tldr. xd Jesteście zbyt głupi i tępi, by ogarnąć fakty i przeczytać coś dłuższego niż nagłówek posta.
Zgłoś
majkel1615 2025-01-06, 0:08 3
Znowu popierdolone kłótnie w komentarzach, co lepsze - chujowy pis czy chujowe po... Jak jebane bezmózgi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem