Wcześniej terrorysta i kat. Syria
Wcześniej terrorysta i kat. Syria
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Więc tylko patrzeć jak obecna ekipa, będzie się w bezpiecznych krajach kolegów, chować przed "właściwie rozumianą sprawiedliwością"
Całkiem możliwe, nie wykluczam, że kiedyś Polakom tak odpierdoli, że znów zagłosują na przestępców i ci będą się mścić na całego. Tusk z całą ekipą będą się chować w reżimowych antydemokratycznych krajach UE, USA, Kanady, Australii itp. a te dobre kraje jak rosja węgry, czy korea północna będą pisowi pomagać w ich ściganiu.
a tak na serio, już bez ironii, co siedzi w waszych głowach, że nienawidzicie demokracji, wolicie dyktatury i trzymanie krótko za mordę?
Całkiem możliwe, nie wykluczam, że kiedyś Polakom tak odpierdoli, że znów zagłosują na przestępców i ci będą się mścić na całego. Tusk z całą ekipą będą się chować w reżimowych antydemokratycznych krajach UE, USA, Kanady, Australii itp. a te dobre kraje jak rosja węgry, czy korea północna będą pisowi pomagać w ich ściganiu.
a tak na serio, już bez ironii, co siedzi w waszych głowach, że nienawidzicie demokracji, wolicie dyktatury i trzymanie krótko za mordę?
Nie wiem co bierzesz, ale to odstaw, wyjdź z piwnicy, idź na spacer.
szkodzi reputacji najczęsciej.
Albo i pomaga
[ Dodano: 2025-01-05, 22:25 ]
e znów zagłosują na przestępców
Nieprzepadam za Spiewakiem, ale parę słów o twoich uśmiechniętych idolach warto, żebyś usłyszał
Nie wiem co bierzesz, ale to odstaw, wyjdź z piwnicy, idź na spacer.
Coś chyba faktycznie ze mną nie tak, liczyłem na jakąś logiczną, merytoryczną odpowiedź od pisowca, ale widzę, że u Was z inteligencją bez zmian.
Coś chyba faktycznie ze mną nie tak, liczyłem na jakąś logiczną, merytoryczną odpowiedź od pisowca, ale widzę, że u Was z inteligencją bez zmian.
U pisowców może i słabo z pomyślunkiem (choć to i tak orły w porównaniu do lewaków)
Ja konfederata bardziej bo KPNu już nie uświadczysz.
I nie pisz mi że PiS czy konfa ma coś z ruskimi wspólnego bo Kaczorek czy Braun, takiej fotki nie mają.
Tak jak u nas bodnar
Trafione w sedno, banderowskie pochodzenie i minister sprawiedliwości. To dopiero historia nam na nosie gra.
U pisowców może i słabo z pomyślunkiem (choć to i tak orły w porównaniu do lewaków)
Ja konfederata bardziej bo KPNu już nie uświadczysz.
Ci panowie również spędzili miłe chwile ze sobą, bodajże w Gdańsku:
a co do deklaracji o byciu konfederatem.... dramat. popieranie rosji, skrajny antysemityzm, anty UE, antyszczepionkowcy, ortodoksyjny katolicyzm, to jest tak szkodliwe, że pis przy tej partii to spokojne łagodne centrum Nie masz się czym chwalić chłopie, jak dorośniesz to z tego się wyleczysz.
Przypominam, że teraz rządzi koalicja "obywatelska"
Jeszcze trochę i u nas powstanie Waffen tussken
a co do deklaracji o byciu konfederatem.... dramat. popieranie rosji, skrajny antysemityzm, anty UE, antyszczepionkowcy, ortodoksyjny katolicyzm, to jest tak szkodliwe, że pis przy tej partii to spokojne łagodne centrum Nie masz się czym chwalić chłopie, jak dorośniesz to z tego się wyleczysz.
Te zdjęcie głąbie to fotomontaż ale czego się spodziewać po lewackiej ciocie
Wyrosłem na KPNie jak pisałem wcześniej, moje wnuki lepiej fotoszop ogarniają.
to z tej imprezy
Ale tego, małpie wnuczki z peło i przybudówek, nie ogarną.
Te zdjęcie głąbie to fotomontaż ale czego się spodziewać po lewackiej ciocie
Uważasz, że nie było takiego spotkania?
wiadomosci.wp.pl/putin-z-kaczynskim-na-statku-6037067637965441a
spotkania Tuska jak i Kaczyńskiego z Putinem są na długo przed wojną z Ukrainą, jak ktoś ich używa do politycznych argumentów odnośnie obecnej sytuacji geopolitycznej, to jest totalnym zjebem.
Przyjmijcie też do wiadomości fakty, że to nie prokurator związany z PO, tylko ten nominowany przez Ziobrę spierdolił na Białoruś i ujawnił w chuj tajemnic państwowych wrogowi. To nie wice minister sprawiedliwości KO a pisu spierdolił przed NIEZALEŻNĄ prokuraturą do będącej na granicy dyktatury Węgier, które kochają putina. Konfa jawnie sprzeciwia się pomocy Polski Ukrainie w wojnie, co automatycznie stawia ją jako sojusznika rosji. Mogę tak z pierdylion argumentów pisać, tylko po co, większość z was pisowcy i konfiarze zatrzymało się na pierwszym zdaniu, bo tldr. xd Jesteście zbyt głupi i tępi, by ogarnąć fakty i przeczytać coś dłuższego niż nagłówek posta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów