Mama się zdenerwowała
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ale za co go bije? jest czarny, jest homoseksualny jest normatywny na miarę dzisiejszych czasów...
Halman napisał/a:
ale za co go bije? jest czarny, jest homoseksualny jest normatywny na miarę dzisiejszych czasów...
Ale matka jest z tych normalnych a nie nowoczesnych
bercisko napisał/a:
Ale matka jest z tych normalnych a nie nowoczesnych
jak by matka byłą normalna to by sama nie wyglądała jak tucznik !! i chodzący słoń !
A tfu! Tepic pedalstwo od malolata.
Przypalic zelazkiem i napierdalac deska badz nacinac i sypac sola to moze wroci do normy !
Przypalic zelazkiem i napierdalac deska badz nacinac i sypac sola to moze wroci do normy !
maxkulczyk napisał/a:
Taa i za tydzień sól będzie droższa od cukru, norma powoli zmienia się w odchył i to my będziemy posypywani solą.
Co za rodzina!! Ten pedał a ta go leje białym kutasem leje
maxkulczyk napisał/a:
Do kościoła, krzyżem poleżeć, to ochota na sodomie minie
Mlody dostał bo matce klientów odbierał, tylko ona mogła dupa zarabiać
Mama,mama,mama ostrzegała
bosch86 napisał/a:
Syn pedał, a matka gumowym dildo go leje - fajna rodzinka
To pasek, ale każdy widzi to co chce...
upokarza go swoim dildosem, a on krzyczy upokorz mnie bardziej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów