📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ochoo... parcie na ekran... kurwa mać.. przykro patrzeć na tych zjebów co własną rękę zjedzą dla 5 minut sławy...
perpetum mogile, może to w kółko jebana anorektyczka
Nie oglądałem do końca, właśnie zjadłem śniadanie, a to co było potem to raczej nie pomogłoby mi w trawieniu
Od poniedziałku sadistic przeżywa drugą młodość. Coraz wiecej dobrych materiałów Juz znudziła mnie zawalona poczekalnia gównianymi wypadkami drogowymi z miejskiego monitoringu od fantastiko i te jego zjebane opisy..
HAL9000/2 napisał/a:
spoko miałem kiedyś piesa, który żarł do oporu i czasem gdy mu się ulewało, to zżerał to z powrotem, żeby się nie zmarnowało, ale owoców to żreć nie chciał, ale to było jeszcze przed czasamy fuckbookaochoo... parcie na ekran... kurwa mać.. przykro patrzeć na tych zjebów co własną rękę zjedzą dla 5 minut sławy...
Nie oglądam
Za dużo się Jackassów naoglądałem, żeby nie wiedzieć co będzie potem...
Za dużo się Jackassów naoglądałem, żeby nie wiedzieć co będzie potem...
Ja tez nie obejrzalem gdyz wiedzialem co sie stanie.
Po co ona ten sloik na koncu tez jadla
Po co ona ten sloik na koncu tez jadla
antifa ma ostatnio parcie na szkło
Widząc słoik miałem nadzieję na coś innego. A tu taki lajcik, zawód jak nic.
HAL9000/2 napisał/a:
ochoo... parcie na ekran... kurwa mać.. przykro patrzeć na tych zjebów co własną rękę zjedzą dla 5 minut sławy...
Jakby miała parcie, to by zwyczajnie pokazała cycki. A tu odważnie i z pomysłem!
nie wiem czy pamiętacie CKY jak Jackassi zaczynali w latach 90tych i tam juz Steve-o robil placek nawpierdalał sie jajek i warzyw , wyrzygał to i upiekł i znowu zjadł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów