📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiekszosc, jesli nie wszystko, jest z filmu 'Krwawy diament', albo 'krwawe diamenty' - juz nie pamietam.
A co do samych scen... coz... dzicz
A co do samych scen... coz... dzicz
@up
Bambusiu nie cwaniakuj. To nie są najlepsze sceny z filmów i seriali tylko nieoficjalny "teledysk", ale na pocieszenie dodam, że ponoć Twój jutrzejszy egzamin matematyczno-przyrodniczy na koniec gimnazjum będzie w miarę łatwy.
Bambusiu nie cwaniakuj. To nie są najlepsze sceny z filmów i seriali tylko nieoficjalny "teledysk", ale na pocieszenie dodam, że ponoć Twój jutrzejszy egzamin matematyczno-przyrodniczy na koniec gimnazjum będzie w miarę łatwy.
nic dziwnego ponieważ dałeś takie Tagi: shakira :: waka :: die realität
a tu masz fajną lekturę do poczytania następnym razem sadistic.pl/instrakszyn-jak-poprawnie-tagowac-tematy-vt46622.htm343032
no bo ponieważ 4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem. Tagi powinny być pisane w języku polskim przy użyciu polskich liter (ź, ć, ń i in.).
i chuj
A pierdolisz pan teraz, szukałem jak człowiek. Źle tagują.
jeremyirony napisał/a:
Większość. Pierwsza scena jest z Lord of War.Wiekszosc, jesli nie wszystko, jest z filmu 'Krwawy diament', albo 'krwawe diamenty' - juz nie pamietam.
filmiku nie widzialem, ale musze miec conajmniej 10 wpisow na portalu, zeby z shoutboxa korzystac ;D
Smutne...ale prawdziwe.
Kałasznikow w każdym domu!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów