To my Polacy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fuck You kurwa wymiata
Przecież to nie Polska ani Polacy, tylko jakieś śląskie coś. A oni przecież polakami się nie czują
szczerze to jakies takies chujowe!
Takewon to górale jak już nie ślązacy a oni sa bardziej Polscy niż Ty.
@ UP
szczególnie ta panna mówiąca jakimś dialektem z zapomnianej przez boga dziury i rozdzierająca pysk.
szczególnie ta panna mówiąca jakimś dialektem z zapomnianej przez boga dziury i rozdzierająca pysk.
laska mnie wqrwiała jak gadała aż mi się agresor włączył
Chuj tam czy to są warszawiaki, ślązacy czy górale. Nie zmienia to faktu, że filmik chujowe ze względu na to, że chcieli chyba pokazać obcokrajowcom jak wygląda Polska (wywnioskowałem to po angielskich wstawkach tekstowych i nie tylko) lecz niestety zjebali to na całej linii, bo chociaż jestem polaczkiem ślązaczkiem to i tak 3/4 tego filmiku o ile nie całość jest ciężka do zrozumienia. Wystarczy popatrzeć jak dał grajkom 100 zł a oni zaczęli grać. Gdyby nie to, że powiedzieli "oooo! stówka panowie, gramy!" to bym tego całego superśmiesznego dowcipu nie zrozumiał.
I chuj.
I chuj.
FAKE Polak nigdy wódki nie rozleje
Ależ ta babka była zgrzytliwa:/
No ale browara przynosi^^
No ale browara przynosi^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów