📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chemitrails jako przekaz podprogowy w filmie 1:05-1:09
Dla tych co nie wiedzą o co chodzi linki z wyjaśnieniem tematu:
zatruteniebo.wordpress.com/
globalnaswiadomosc.com/chemtrails.htm
Dla tych co nie wiedzą o co chodzi linki z wyjaśnieniem tematu:
zatruteniebo.wordpress.com/
globalnaswiadomosc.com/chemtrails.htm
bugg napisał/a:
@Tauron, radzę pouczyć się w tym Twoim gimnazjum trochę historii, bo pierdolisz jak mało kto.
Z resztą po co tu na głównej taki film skoro większość userów będzie krzyczało tylko "jude, jude"? Gimbusy opanowują internet
ja rozumiem ze skończyłeś już gimnazjum i bardzo się z tego powodu podniecasz, ale warto by było byś wyniósł z niego coś więcej niż, klawiature z sali komputerowej, a np. umiejętność działanie na liczbach, np 23>20 taka prosta nierówność. Moje "gimnazjum" nazywa się Politechnika Warszawska i znam wynik tej nierówności więc, albo powiedz konkretnie w którym zdaniu "pierdole jak mało kto" albo wypierdalaj historyczny matole.
bugg napisał/a:
@Tauron, radzę pouczyć się w tym Twoim gimnazjum trochę historii, bo pierdolisz jak mało kto.
Z resztą po co tu na głównej taki film skoro większość userów będzie krzyczało tylko "jude, jude"? Gimbusy opanowują internet
do tej pory krzyczeli krzyże krzyże i jakoś nikomu to nie przeszkadzało więc o co kaman?
co do historii i gimnazjum. nie rozumiem o czym ty do nas rozmawiasz (cyt. z filmu wiec nie poprawiac).
Nikt nie neguje bohaterskiego wyczynu działaczy powstania ale ono samo nic nie zmieniło, zakończyło się stłumieniem i to są fakty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów