FPS Russia testuje nowego gnata
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strzeliłbym sobie z takiego, ale bym się wyjebał Choć przez chwilę bym zaistniał w internecie
W ten sposób trzymany jakikolwiek shotgun (kolba przylegająca całą powierzchnią do barku) będzie mocno kopał.
Nie mniej bardzo zacny i pomysłowy sprzęt, a zarazem filmik
Nie mniej bardzo zacny i pomysłowy sprzęt, a zarazem filmik
Uwielbiam filmiki tego gościa, chrzanić fakt, że z Rosją ma wspólnego niewiele
W niezniszczalnych Terry Crews powinien trzymać to cacko zamiast AA12, który ma mały odrzut i nadal pozostaje moim faworytem.
Lepsze niż USAS w BF 3
Zajebisty akcent ma ten koleś
Wymagany angielski na poziomie gimbazy.
Wynika z tego, że fps russia zarabia 600$+ dziennie za wyświetlenia, to wychodzi 18k$ miesięcznie, czyli 220k$ rocznie.
Dolar amerykański = 3.2 złotego
Czyli zarabia średnio 2k dziennie,57 tysięcy miesięcznie, a 704 tysięcy rocznie, w przeliczeniu na złotówki!
Warto wpaść na jakiś pomysł i go sprytnie realizować : )
gnom11 napisał/a:
@ mblbn
masz piwo za filmik o shotgunie 1216 i za godzine, o ktorej go zaladowales....
haha dobre nawet nie zauważyłem
@cornishon69
Tym bardziej , że połowa ludzi grających w bf3 zna tylko nazwę danej broni a w realu ani nie przeładują ani nie zabezpieczą o strzelaniu bez wybicia barku już nie wspomnę.
Tym bardziej , że połowa ludzi grających w bf3 zna tylko nazwę danej broni a w realu ani nie przeładują ani nie zabezpieczą o strzelaniu bez wybicia barku już nie wspomnę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów