📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mocne gówno, dziedziak pewnie był trzepany przez penerów jebiących cebulą, a jego mózg to przeistoczył w taką bajeczke
Odnośnie pierwszego posta z tematu: Może pokłócił się z jednym tatą a drugi tata przyszedł żeby go pocieszyć ?
nieźle spierdolony autor tych tekstów.
"Shrek is love, Shrek is life" to działo 4chana i sprzeciwiam się używaniu tworów 4chana dla nabijania wyświetleń na pedalskich stronach szczególnie facebooku.
co ja kurwa przeczytałem, ide zapalić
Apox, za przeproszeniem, jesteś pierdolnięty? większość rzeczy jest z neta, więc nie wiem czy to robi różnice czy z 4chana czy z czego innego. Po to sadol żeby dawać fajne rzeczy. Wrzucił fajne gówno i ja się tam cieszę
ps plox bez warna, napisałem za przeproszeniem.
ps plox bez warna, napisałem za przeproszeniem.
Od zawsze wiedziałem, że ten Shrek to chory skurwysyn.
takiego gówna nie czytałem od czasu wprowadzenia Szymborskiej do programu szkół średnich
ten kto to pisał to jakiś gimbus grający w lola - "Triple Keeel". znam takiego co siedzi 20 godzin na dobe przed lolem i napierdala tą myszką jak pojebany 200 kliknięć na minute zamiast kurwa trzymać to kliknięcie żeby iść tą jebaną postacią. banda zjebów
uff... idę po maść
uff... idę po maść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów