Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie kurwa nie powie wrzuci 50 obrazków ale już utworu nie poda. Fajnie jebany znawco. Bo oczywiście wszyscy muszą znać wszystkie utwory, ich nazwy, kto to skomponował. Niektórzy po prostu się delektują muzyką i nie obchodzi ich, kto to skomponował, nazwa itd. Ale skoro ty już kurwa taki fajny jesteś że wszystko wiesz to mógł byś się podzielić a przynajmniej nie wypowiadać kiedy nie masz nic konstruktywnego to powiedzenia tylko pierdolenie i pokazanie jaki to ja jestem fejny bo wiem a inni nie. Pedał pierdolony.
@BIOSmaster
Nie kurwa nie powie wrzuci 50 obrazków ale już utworu nie poda. Fajnie jebany znawco. Bo oczywiście wszyscy muszą znać wszystkie utwory, ich nazwy, kto to skomponował. Niektórzy po prostu się delektują muzyką i nie obchodzi ich, kto to skomponował, nazwa itd. Ale skoro ty już kurwa taki fajny jesteś że wszystko wiesz to mógł byś się podzielić a przynajmniej nie wypowiadać kiedy nie masz nic konstruktywnego to powiedzenia tylko pierdolenie i pokazanie jaki to ja jestem fejny bo wiem a inni nie. Pedał pierdolony.
A plecaczek spakowałeś? Worek na kapcie przygotowany?
gimbazjalista pierdolony
@BIOSmaster
Nie nie muszą.
Ale nie znać "Still D.R.E" to jak nie znać "Nothing else matters".
Klasyka gatunku cieciu.
Nie każdy słucha rapu.
Piwo za uniacza
B-B - Tylko że nie wszyscy muszą słuchać tego "gatunku" cieciu a skoro w końcu coś mi się spodobało to chciałem poznać tego nazwę. Przepraszam za swoją ignorancję już nigdy więcej nie będę się pytał o nazwę utworu bo zaraz po obrażam wszystkich wielkich znawców. Przecież lepiej napisać jakim to ktoś jest debilem bo akurat tego nie słuchał zamiast po prostu podać nazwę i cieszyć się że komuś się pomogło i teraz ten ktoś również może cieszyć tym kawałkiem.
Wkurwiają mnie Ci wszyscy pseudo znawcy którzy skoro tak wszystko wiedzą nie pomogą a będą się pluć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów