Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BIOSmaster, gimbazjalista to Cię codziennie wieczorem w dupsko posuwa
Czy tylko mi się wydaje że Mistrinic miał trudne dzieciństwo związane z posuwaniem w dupę? Bo wyskoczyłeś z tym tekstem na poziomie 15 latka jak guma z gaci. Idź do kolegów z "dzielni" poskarżyć się jak to Cię społeczność Sadola wkurwia tylko załóż zimowe bambosze bo tata będzie krzyczał!
Uwielbiam gnębić takie dzieci... Jak one się pięknie denerwują.
Nie społeczność sadola tylko jeden debil.
jedyną osobą która ma jakieś problemy i kompleksy jesteś Ty. Sam pewnie mały dzieciaczek wyzywa innych małolatów by poczuć się dorosłym. A gnębi to już wiesz kto kogo wieczorem powtarzać się nie będę. Jest pewna różnica matole pomiędzy gnębieniem a wkurwianiem ludzi swoją głupotą.
Tym postem kończę z Tobą dyskusję, co wygarnąć miałem wygarnąłem, teraz możesz zająć się gnębieniem dzieci - To takie dorosłe i na pewno jesteś twardzielem skoro to robisz.
prawda w oczy boli
BIOSmaster, gimbazjalista to Cię codziennie wieczorem w dupsko posuwa
B-B - Tylko że nie wszyscy muszą słuchać tego "gatunku" cieciu a skoro w końcu coś mi się spodobało to chciałem poznać tego nazwę. Przepraszam za swoją ignorancję już nigdy więcej nie będę się pytał o nazwę utworu bo zaraz po obrażam wszystkich wielkich znawców. Przecież lepiej napisać jakim to ktoś jest debilem bo akurat tego nie słuchał zamiast po prostu podać nazwę i cieszyć się że komuś się pomogło i teraz ten ktoś również może cieszyć tym kawałkiem.
Wkurwiają mnie Ci wszyscy pseudo znawcy którzy skoro tak wszystko wiedzą nie pomogą a będą się pluć.
Kurwa mać wiesz co to klasyka gatunku ?!
Ja nie słucham rocka/metalu a wiem co to "Nothing else matters" albo "smells like spirit"
Więc albo jesteś dzieciakiem jak piszą wyżej albo nigdy z domu nie wychodziłeś, a neta masz od wczoraj.
Byłbyś raz na jakiejkolwiek imprezie a na pewno byś to znał.
Pewnie "Changes" 2paca też nie znasz
Mistrinic ma racje z ta spinka, że nikt pomóc nie chce. Prawda jest, że tyle lat leci to na baletach. Wybaczcie dzieciakowi, w końcu kawałek pochodzi z roku 1999;) Tak, tak panowie... Czas leci trzeba się z tym pogodzić. Co do filmiku to bardzo pozytywny.
@up
Nie społeczność sadola tylko jeden debil.
jedyną osobą która ma jakieś problemy i kompleksy jesteś Ty. Sam pewnie mały dzieciaczek wyzywa innych małolatów by poczuć się dorosłym. A gnębi to już wiesz kto kogo wieczorem powtarzać się nie będę. Jest pewna różnica matole pomiędzy gnębieniem a wkurwianiem ludzi swoją głupotą.
Tym postem kończę z Tobą dyskusję, co wygarnąć miałem wygarnąłem, teraz możesz zająć się gnębieniem dzieci - To takie dorosłe i na pewno jesteś twardzielem skoro to robisz.
, <----- to jest przecinek! prze ciiiii neeeee k
Muza spoko wybic sie nie wybije ale cośtam ogarnia.
W gimbusach teraz pewnie leci ,,ona tańczy dla mnie'' czy jakoś tak z telefonu to chlopak niewie.Szkoda że sie tak stresuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów