Były już filmiki z wyścigów na tejże wyspie. Tu kolejny z nieco zmodyfikowanymi motocyklami, które posiadają kosz boczny. Panowie siedzący w tych koszach muszą mieć jajca ze stali. Zresztą jak każdy szaleniec tam się ścigający.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki zajebisty filmik i taka chu*owa muzyka... jakie to ostatnio powszechne...
Miałem nadzieje pojechać w tym roku na TT, ale nie ma szans na urlop i ch*jnia ogólnie, a szkoda. A tak z innej beczki to podkład lipny z deka. Autor mógł dać coś rockowego, typu Lacuna Coil - Closer, albo Within Temptation - Faster.
mieszalniapasz napisał/a:
Posłuchałoby się jak gadają silniki to kurwa jakaś wiocha leci w tle
Znajdź film z gadką silników(sam chętnie obejrzę), po chuj krytykujesz muzykę z tła?
Irasmatick napisał/a:
Taki zajebisty filmik i taka chu*owa muzyka... jakie to ostatnio powszechne...
kolejny krytyk, co nie metal/rock itp to chujowe ?
Majozen napisał/a:
Miałem nadzieje pojechać w tym roku na TT, ale nie ma szans na urlop i ch*jnia ogólnie, a szkoda. A tak z innej beczki to podkład lipny z deka. Autor mógł dać coś rockowego, typu Lacuna Coil - Closer, albo Within Temptation - Faster.
Pole do popisu, ściągnij filmik, dodaj nową muzę, wrzuć w komentarz chętnie zobaczę z nowym podkładem.
Ja pierdole, co Wam się ludzie dzieje, jak leci muza inna niż ta której słuchacie ? nie podoba się to wycisz.
BTW. Co to za nuta ?
Gudio89 napisał/a:
Nie znam się kompletnie na tym sporcie motorowym, ale i bez tego potrafię stwierdzić, że koleś nade mną pieprzy farmazony.
Mogę się mylić, ale bynajmniej widzę i wiem, że ten gość jest tak samo potrzebny jak prowadzący. Reasumując, nie pierdol jak nie wiesz.
Dzięki.
Nie jestem polonistą ale i bez tego potrafię stwierdzić ,że koleś którego zacytowałem pieprzy farmazony bo bynajmniej to nie to samo co przynajmniej.
za nutke piwko, a panom od 'wiocha' - chuj w dupe
Ktoś wie może jakie maszyny osiągają tutaj lepsze czasy czy prędkości maksymalne? Chodzi mi o porównanie tego co widać na filmie z tradycyjnymi motocyklami.
Wydaje mi się, że te z wózkami (koszami?) powinny być nieco szybsze a na pewno mieć lepsze przyspieszenie ale może się wypowie jakiś ekspert?
(Tak wiem, mógłbym sobie wyszukać to w google ale mi się nie chce...)
Wydaje mi się, że te z wózkami (koszami?) powinny być nieco szybsze a na pewno mieć lepsze przyspieszenie ale może się wypowie jakiś ekspert?
(Tak wiem, mógłbym sobie wyszukać to w google ale mi się nie chce...)
@kevq
z bocznymi są wolniejsze, bo mają mimo wszystko większe opory powietrza i są cięższe. A czy lepiej wchodzą w zakręty to Ci nie powiem, z jednej strony jest "stabilniejsze" ale dochodzi kwestia współpracy, zawodnicy musza być naprawdę zgrani. A i nie położysz się tak jak na zwykłym moto.
Dane z wiki:
rekordowa średnia prędkość okrążenia z wózkiem bocznym: 116 mph
bez: 131 mph
z bocznymi są wolniejsze, bo mają mimo wszystko większe opory powietrza i są cięższe. A czy lepiej wchodzą w zakręty to Ci nie powiem, z jednej strony jest "stabilniejsze" ale dochodzi kwestia współpracy, zawodnicy musza być naprawdę zgrani. A i nie położysz się tak jak na zwykłym moto.
Dane z wiki:
rekordowa średnia prędkość okrążenia z wózkiem bocznym: 116 mph
bez: 131 mph
Jebac Wszystko ... Motocykle zajebiste muza tez A teraz kurwa dawac tytul bo zajebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów