Były już filmiki z wyścigów na tejże wyspie. Tu kolejny z nieco zmodyfikowanymi motocyklami, które posiadają kosz boczny. Panowie siedzący w tych koszach muszą mieć jajca ze stali. Zresztą jak każdy szaleniec tam się ścigający.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni nie są szaleni tylko mają jaja,ale i tak mi się wydaje że na motorach są lepsi,tam dopiero są prędkości.
to chyba najbardziej hardcorowy wyścig motocykli
Jaja ze stali i pusta głowa ale wyjebana adrenalina jest za to
Jaja ze stali i pusta głowa ale wyjebana adrenalina jest za to
kurwa wszędzie tak jakby lepiej tylko nie TU...
już się bałem że to jakaś wyspa należąca do szwabii ale moje nadzieje się spełniły - UK. Z tych co znam polecam wybrać się na Arran - piękna wyspa na której jest WSZYSTKO: góry, lasy, widoki, morze, plaże (kamieniste, piaszczyste, mieszane), trasy górskie dla rowerzystów, warunki do surfowania, nurkowania, itp. Do tego ogólnie bardzo mało ludzi i co najlepsze - mało Polaków
już się bałem że to jakaś wyspa należąca do szwabii ale moje nadzieje się spełniły - UK. Z tych co znam polecam wybrać się na Arran - piękna wyspa na której jest WSZYSTKO: góry, lasy, widoki, morze, plaże (kamieniste, piaszczyste, mieszane), trasy górskie dla rowerzystów, warunki do surfowania, nurkowania, itp. Do tego ogólnie bardzo mało ludzi i co najlepsze - mało Polaków
Podziwiam za odwagę, ale to chyba sport dla ludzi, którzy nie mają rodziny.
Bądź co bądź nie wsiadłbym na taki motor za Chiny.
Bądź co bądź nie wsiadłbym na taki motor za Chiny.
@Cardioceras jajca trzeba mieć jak worki na pszenicę, ale pustą głowę to Ty masz. TT zapierdala od poczatku XX wieku a rekord toru niepobity od 2009r...chodzi o to ziomuś żeby zapierdalać, ścigać się, dążyć do sukcesu...pierwszego miejsca! Żyje się raz!
Ziomek w tym wózku może odwalić niezły trolling ^^
a ja mam pytanie: po co ten kosz? ten partner jakos pomaga w jezdzie czy co?
@up
Taki rodzaj wyścigu po prostu. A po co na torach jeździ nascar jak mogą same f1 które są szybsze? Tu wiele właśnie zależy od współpracy...
Cross też z wózkami bocznymi jest
Taki rodzaj wyścigu po prostu. A po co na torach jeździ nascar jak mogą same f1 które są szybsze? Tu wiele właśnie zależy od współpracy...
Cross też z wózkami bocznymi jest
Nie znam się kompletnie na tym sporcie motorowym, ale i bez tego potrafię stwierdzić, że koleś nade mną pieprzy farmazony.
Tutaj akurat ewidentnie widać na filmie jak osoba siedząca w koszu wychyla się z niego na zakrętach, a czasem nawet kładzie na siedzisku porwadzącego (1:30). Inaczej mówiąc pomaga dociążyć pojazd na zakrętach dzięki czemu łatwiej i oczywiście bezpieczniej skręcić, bo przecież o wywrotkę takim czymś jak mniemam nie trudno.
Mogę się mylić, ale bynajmniej widzę i wiem, że ten gość jest tak samo potrzebny jak prowadzący. Reasumując, nie pierdol jak nie wiesz.
Dzięki.
Tutaj akurat ewidentnie widać na filmie jak osoba siedząca w koszu wychyla się z niego na zakrętach, a czasem nawet kładzie na siedzisku porwadzącego (1:30). Inaczej mówiąc pomaga dociążyć pojazd na zakrętach dzięki czemu łatwiej i oczywiście bezpieczniej skręcić, bo przecież o wywrotkę takim czymś jak mniemam nie trudno.
Mogę się mylić, ale bynajmniej widzę i wiem, że ten gość jest tak samo potrzebny jak prowadzący. Reasumując, nie pierdol jak nie wiesz.
Dzięki.
@Gudio89
jak to nie do mnie to masz racje, jak do mnie to przecież napisałem
"Tu wiele właśnie zależy od współpracy... " co jest skrótem Twojej wypowiedzi.
Reasumując, nie opierdalaj innych, jak nie umiesz czytanie ze zrozumieniem
jak to nie do mnie to masz racje, jak do mnie to przecież napisałem
"Tu wiele właśnie zależy od współpracy... " co jest skrótem Twojej wypowiedzi.
Reasumując, nie opierdalaj innych, jak nie umiesz czytanie ze zrozumieniem
Posłuchałoby się jak gadają silniki to kurwa jakaś wiocha leci w tle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów