Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szlachetny j🤬iec rozj🤬 pół okolicy żeby uratować jedną motop🤬dę
Motocipiec jedzie se i myśli, kurła te kierowniki ciężarówek to nigdy się nie nauczą jeździć.Niepojęte tak się rozj🤬 na prostej drodze.No co za przegryw, mało mnie nie zabił, kto mu dał prawko się pytam.

Czy tylko ja to zauważam że rowerzyści, motocykliści i psiarze żyją sobie tak beztrosko w przekonaniu " Mi wszystko wolno".?
Z chęcią poczytam Za i Przeciw.
Z chęcią poczytam Za i Przeciw.
Może mu chociaż skuterzysta awaryjnymi mrugnął w podzięce jak go wymijał xD
Dlatego nie warto manewrować albo skręcać by ominąć. Lepiej dla wszystkich mianowicie kierowcy, ciężarówki, towaru, firmy i otoczenia jak się takie gówno rozjeżdża. Trzeba jechać prosto skoro nie Twoja wina. A teraz widać ile szkód i jaki pożytek z tego wszystkiego.
Głupi kierowca ciężarówki, mógł walić prosto, a tak to auto rozj🤬e, a sprawca zwiał.
bardziej oplacaloby sie walic w kibel i jechac dalej z transportem. Teraz tylko straty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie