📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Mi jakaś kurwa przerysowała cały bok (dobrze że nie do gołej blachy bo nie muszę malować) ale jakbym go widział to bym mu wsadził ten klucz w dupsko.
[I ten co napisze mi że gówno bym zrobił, to najwyraźniej swoją ciotowatą osobę opisuje.]
Heh, kurwa, jeśli zastawiłbyś mi drogę na chodniku przerysowałbym ci cały bok a jak byś przypyskował odlałbym ci się na maskę. I chuja byś zrobił. Swoją drogą lubię patrzeć na miny kolesi którym przechodzę po masce jak zatrzymają się na pasach dla pieszych a wskakuje mi zielone. Naucz się jeździć, naucz się zatrzymywać, naucz się parkować, albo zbieraj karniaki łajzo.
jestem za szofery z checja by do sypialni po wjezdzali
tomkararek napisał/a:
Że co? Spieszyłeś się pisząc to?
tomkararek napisał/a:
Ma ktoś kurwa Enigmę ??
avalanch napisał/a:
Ma ktoś kurwa Enigmę ??
Ja mam na kasecie jeszcze, Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!
Założę się, że każda kurwa która rysuje karoserię w źle zaparkowanych samochodach lub przechodzi po masce gdy ktoś się zatrzyma na przejściu nie ma własnego samochodu i szlag ją trafia że musi popierdalać pieszo.
goog11 napisał/a:
Heh, kurwa, jeśli zastawiłbyś mi drogę na chodniku przerysowałbym ci cały bok a jak byś przypyskował odlałbym ci się na maskę. I chuja byś zrobił. Swoją drogą lubię patrzeć na miny kolesi którym przechodzę po masce jak zatrzymają się na pasach dla pieszych a wskakuje mi zielone. Naucz się jeździć, naucz się zatrzymywać, naucz się parkować, albo zbieraj karniaki łajzo.
Wtedy dobrze stałem, na parkingu z resztą! A ciebie chętnie bym przeżenił przez ryj 15-letni dzieciaku.
Co innego jest jak chujowo parkuje, a co innego jak ci jakaś dziwka złośliwie rysuje. Sam wolę kutasa na szubie markerem jebnąć jak chodnik zastawia, zmywalnym z resztą i jak 10 minut chuja zmywa to na drugi raz się zastanowi.
I na koniec mej wypowiedzi życzę ci aby ci jakiś gówniarz lakier poniszczył jak kiedyś będziesz miał swojego pierwszego grata.
Niech sobie rysuje, moje auto jest w takim stanie, że dzięki takim rysom może jedynie zyskać na wartości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów