Dwóch chłopaczków zerwało wczoraj spojler z autka którym wożą żarcie ,pracownicy tym czasie byli w środku i sprzątali ,nic nie zauważyli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dajcie znać jak powstanie jakaś oddolna inicjatywa wyłapywania ludzkiego ścierwa z polskich ulic, wiązanie ich, usypianie butem w mordę aby przestali być niebezpieczni i oddawanie ich na policję w workach i nagraniem z ich wyczynów. Dofinansuję taką milicję każdego miesiąca aby mieli na pałki, gaz i amunicję.
Jak się wieszać, to tylko na Bałutach.
Teraz zamontują to do swojej prawie nowej Corsy B...
I dobrze bo spoiler był tak chujowy ze psuł jeszcze bardziej chujowe zagospodarowanie przestrzenne malowniczej Łodzi.
Grizzlie napisał/a:
Dwóch chłopaczków zerwało wczoraj spojler z autka którym wożą żarcie
Pojebani jacyś- zdemolowali samochód, który jest ich narzędziem pracy...
Grizzlie napisał/a:
pracownicy tym czasie byli w środku i sprzątali ,nic nie zauważyli.
Pewnie w tym pojeździe był niezły bałagan a pracownicy musieli być bardzo pochłonięci sprzątaniem, że jak koleś bujał samochodem to się nie zorientowali...
Salieri16000 napisał/a:
Zanim włączyłem film dokładnie o tym samym pomyślałem.
OP - Ty deklu, naucz się składać zdania z sensem, bo testów gimnazjalnych nie zdasz.
"Bałuty i Chojny naród spokokojny, do bałuciorza nie podchodź bez brechy i noża"
WIDZEW rzuca chleb starym babom.
WIDZEW rzuca chleb starym babom.
ee tam .. sie nie bali,, widac ze zcykani .. a.jak maja jaja to pokaza twarze .. a jak nie .. to nie...
Pewnie jutro w "korku niepodległości" się znajdzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów