Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech to pokolenie cipeuszy w końcu wymrze i zastąpi je pokolenie mężczyzn którzy wyznają zasadę - chcącemu nie dzieje się krzywda.
"Wpuśćcie w końcu tych ludzi do Polski! Kim są, ustali się później!"
Ona nie chce do polski. Musisz ruchać kolegòw.
Przecież on jest z Ameryki. On nawet nie wie gdzie jest Polska więc po co miałby tu przyjeżdżać? No chyba, że za karę.
Dziadziuś kukserwatysta poderwał się do pomocy. Jest za głupi by zrozumieć że ta tępa cipa klęczała przed czarną knagą BLM, za wszystko wini białych patriarchalnych mężczyzn i głosuje na lewicę kochających wszystkich po równo.
Niech to pokolenie cipeuszy w końcu wymrze i zastąpi je pokolenie mężczyzn którzy wyznają zasadę - chcącemu nie dzieje się krzywda.
lecz się
Kurdej Szatan lubi to.
pomyliłeś kontynenty synku
KURWA źle klikłam! Miało być reply a nie piwo. Zasługujesz co najwyżej na szczochy i to dobrze przegniłe.a ilu?
tych 260 z afery wizowej?
260 według Pinokia, według źródeł EU prawie pół miliona (z których większość nawet do Polski nie zajechała a od razu na zachód).
ja się nie mogę doczekać, najpierw poucinają głupie łby lewakom, a później będziemy mieli rozrywkę
pomyliłeś kontynenty synku
Zaraz się tam przejdę i cię cycku za uszy wytargam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów