📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Komentujacy tez mysliciele widze. Silnik bylby do remontu, jesli by zerwali pasek przy pracujacym silniku, a w calej swej glupocie, bohaterowie filmiku robia to na zgaszonym i jeszcze wyglada, ze nie bylo nikogo za kierownica...
O Absolucie chroń mnie przed takimi idiotami.
-Otto von Bismarck
thorpl
Komentujacy tez mysliciele widze. Silnik bylby do remontu, jesli by zerwali pasek przy pracujacym silniku, a w calej swej glupocie, bohaterowie filmiku robia to na zgaszonym i jeszcze wyglada, ze nie bylo nikogo za kierownica...
wiesz wielki myślicielu... on rozwalili głowicę jakbyś nie zauważył no chyba że nigdy nie widziałeś silnika...
wiesz wielki myślicielu... on rozwalili głowicę jakbyś nie zauważył no chyba że nigdy nie widziałeś silnika...
I tak to jest. 0 pojecia o mechanice, 0 rozumu. Tylko tatuś kup samochod, chuj ze nie wiem gdzie jest silnik, wazne ze jedzie i glowka sie kiwa. Przeraża mnie to, że faceci przestają znać sie na samochodach, od strony technicznej. Jak tak można? Przecież to jebany obowiązek.
@slupek17
Jaką głowice? ty widze silnik widzialeś. Głowica jest nie ruszona tak samo jak wałek rozrzadu. Jedynym problemem jest to że upierdolili kawał aluminium do którego zamocowany był napinacz paska rozrządu debilu. I co że zerwany pasek? Silnik nie pracował wiec wyjebane. Silnik w sumie do wyjebania.
@slupek17
Jaką głowice? ty widze silnik widzialeś. Głowica jest nie ruszona tak samo jak wałek rozrzadu. Jedynym problemem jest to że upierdolili kawał aluminium do którego zamocowany był napinacz paska rozrządu debilu. I co że zerwany pasek? Silnik nie pracował wiec wyjebane. Silnik w sumie do wyjebania.
ty był chyba rozrząd...
this is dojczland dojczland is not gut, jak można być takim zjebem, żeby ciągnąć za haczyk, który trzyma maskę a dwa, tak tuningować auto, żeby durnego kurwa zaczepu nie miało !!
sry nie obejrzałem do konca, napinacz jest z lewej strony, chyba sie nic w sumie nie stało.
Szkoda, że mocniej nie szarpnął
za sam znaczek wystarczyło zapiąć
przybliżony koszt naprawy 4000zł u wuja na wsi
a mogli za znaczek Szmelcwagena zahaczyć, albo lepiej za pióro wycieraczki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów