📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurcze co to za VW co ma silnik podobny jak audica 80 i ustawiony wzdłuznie? Czy to nie jakis brazylijski model?
No własnie na rynek ameryki południowej sa takie dziwactwa robione trche z przodu przypomina vw GOL, ale tam silnik poprzecznie moze jakis odpowiednik passata. Ogolnie dziwne pojazdy jezdza na południowce
kurwa, co za idoci
wadeo, to reklama?
w polsce pójdzie za ładne pieniądze z przebiegiem 160 tys. jak wszystkie, oczywiście jako bezwypadkowy serwisowany srany pierdziany itp. itd.
no masakra ... jakim idiotą trzeba być, żeby coś takiego zrobić :/ ciapate łajzy - więcej ich wpuszczajmy do Europy, rozwój kulturowy i ekonomiczny mamy gwarantowany ...
ale z was maćki z klanu.Odpadło ucho do podwieszania silnika i zaczepiło o rozrząd.Jak mawia mój kolega
''chuj nie strzeli''
''chuj nie strzeli''
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów