Michałowice koło Krakowa
Michałowice koło Krakowa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Dostał pare razy i to niezbyt mocno. Cała sensacja a to że ludzie palą innych ludzi żywcem w takie Afryce co można znaleźć na sekcji hard to nikomu nie przeszkadza. Śmieszą mnie te wypowiedzi że co to się z dzisiejszymi ludźmi dzieje bo podobno czegoś takiego kiedyś nie było (wojny, ludobójstwa kurwa widzisz mnie ?)
Bo to małpy są i nie szkoda.
Dostał pare razy i to niezbyt mocno. Cała sensacja a to że ludzie palą innych ludzi żywcem w takie Afryce co można znaleźć na sekcji hard to nikomu nie przeszkadza. Śmieszą mnie te wypowiedzi że co to się z dzisiejszymi ludźmi dzieje bo podobno czegoś takiego kiedyś nie było (wojny, ludobójstwa kurwa widzisz mnie ?)
Polska to nie afryka nie cpaj gosciu
Górna wieś orzechowa 15 jak ktoś ma blisko to wiadomo co
Sam masz za daleko, żeby mu opierdolić kiełbachę?
Sam masz za daleko, żeby mu opierdolić kiełbachę?
Czemu masz jakieś zapędy gejowskie? Przecwelili Cie w poprawczaku? Nie kumam przypierdolki. Chuj Ci w dupe skoro lubisz.
Jebany skurwysyn. Jeden chuj co ten mały zrobił - dalej to zwykły dzieciak.
Mam nadzieje, że tego chuja namierzą jacyś 30 latkowie z siłowni )
A potem tych 30 latków niech scigną 40latkowie ze sprzętem i tak się kręci spirala przemocy... Serio to gościa powinna ogarnąć Policja i Sąd a jeśli małolat coś grubszego odjebał to pare liści by załatwiło temat, każąc całować buty i kopiąc w głowę typ zrównał się z murzynami.
Jebany skurwysyn. Jeden chuj co ten mały zrobił - dalej to zwykły dzieciak.
Mam nadzieje, że tego chuja namierzą jacyś 30 latkowie z siłowni )
i wyruchają
Górna wieś orzechowa 15 jak ktoś ma blisko to wiadomo co
O a to chyba jest karalne. Myślisz że jesteś anonimowy?
Po zachowaniu to coś czuję że małolat mógł się prosić, no i nie przesadzajmy, dostał lekki oklep, może go to coś nauczy, wątpię.
Kurwa w robocie kazdy ma iphony, chuje muje a jak wychodza takie filmiki to w 240p xD
w Chinach pracujesz że masz w robocie małolatów?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów