Michałowice koło Krakowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Michałowice koło Krakowa
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
pzdr600 napisał/a:
Jak ten małolat sam kurwa ganiał jakiegoś dzieciaka i kazał mu "się wyrzekać", niósł wilk razy kilka ponieśli i wilka. Tyle w temacie
coś więcej ?
co ty sobie myślisz, że ten dzieciak nigdy nie dorośnie? będzie się mścił, jak nie na tobie to na twoich małych dzieciach i tego ci życzę z kurwy synu, bo z matki się nie narodziłeś po tym co widzę
Domin_p napisał/a:
coś więcej ?
I to jest ten sam dzieciak, ta sama kurtka, ten sam głos
W skrócie małoletni patus Maczetnik co łapie rówieśników bo zamiast żydkom z cracovii kibicują milicjantom. Dobrze mu tak bo będzie mieć lekcję, że zawsze się trafi ktoś silniejszy (dodatkowo ciekawe kto go nagrywa. Pewnie tatuś, albo starszy kolega bo coś dość męski ma ten śmiech)
Albo się naprawi, albo skończy bez nogi czy ręki w wieku 25 lat. Taki Krakowski klimat
Bardzo dobrze, gnój jebany na drugi raz się zastanowi. Bo żadne rozmowy z pedagogiem czy hgw z kim nie dałyby efektu.
młody pyskował do starszych. jak go rodzina nie wychowa to wychowa ulica
Wielka Polsza xd wielka husaria co dzieci napierdala .. ten to pewnie wyborca konfy
Myślę że wpierdol zasłużony. Coś pewnie się bezstresowo odzywał jak do swojego starego i się okazało że nie wszyscy to tolerują jak mamusia z tatusiem i nauczyciele.
Gregor1494 napisał/a:
O a to chyba jest karalne. Myślisz że jesteś anonimowy?
Po zachowaniu to coś czuję że małolat mógł się prosić, no i nie przesadzajmy, dostał lekki oklep, może go to coś nauczy, wątpię.
w Chinach pracujesz że masz w robocie małolatów?
Skopiowałem to z instagrama, nawet nie wiem czy Real xD
Policja już zatrzymała sprawcę. Sprawcą obecnie przygotowuje się do całowania pały pod celą
Nie wiecie jak było, gówniarz bezstresowo wychowany pyskował to dostał wpierdol czyli to na co zasłużył. Tak samo jak baba do ciebie startuje pierwsza, to można wjebać srogo już jej. Cipka jej nie ochroni juz
Wg informacji 17 latek dał nauczkę 12latkowi który jeździł na hulajnodze i zaczepiał napadał innych młodych i dorosłych, groził im , opluwał
filmik z tym 12letnim gnojem w zielonej kurtce ktoś już wrzucił
filmik z tym 12letnim gnojem w zielonej kurtce ktoś już wrzucił
Ja myśle że ten 17 latek to brat jakiegoś ziomka w wieku tego młodzika, poszedł powiedział co jest pięć i starszy braciak wziął sprawy w swoje ręce, można to stwierdzić jak zaczął mówić "co ty myślisz ze z moją rodziną sie zaczyna"
Ten mniejszy nie ma 7 lat tylko 12 i sam nie jest lepszy. Ma na koncie przemoc wobec rówieśników i młodszych oraz często zaczepiał starszych (np. przejeżdżając obok na hulajnodze elektrycznej opluwał ludzi bo wiedział że im ucieknie)
Tu macie filmik z tego jak traktował swoich rówieśników (koleś jest takim typowym "łobuzem" z podstawówki XD)
(musicie sami wejść na twittera bo mi nie pozwala wstawiać linków)
/michalikgaa/status/1723300691970502833?s=46&t=4apWyI5eWKCMAR1OJc41nA
Z tego co wiem sytuacja była wynikiem tego, że ten 12 latek opluł chrzestną tego 17 latka. Był tam też jakiś wątek antysemityzmu ale to już tam standardzik xD
Tutaj macie też link do wątku w którym jest więcej informacji o tym starszym (spojler: ma teraz trochę przejebane) i filmik jak wkłada sobie do dupy butelkę po piwie i później z niej pije.
(tu ścieżka do linka na jbzd bo nadal nie mogę wstawiać linków)
/obr/3333257/dzien-jak-co-dzien-dzien-po-dniu
Tu macie filmik z tego jak traktował swoich rówieśników (koleś jest takim typowym "łobuzem" z podstawówki XD)
(musicie sami wejść na twittera bo mi nie pozwala wstawiać linków)
/michalikgaa/status/1723300691970502833?s=46&t=4apWyI5eWKCMAR1OJc41nA
Z tego co wiem sytuacja była wynikiem tego, że ten 12 latek opluł chrzestną tego 17 latka. Był tam też jakiś wątek antysemityzmu ale to już tam standardzik xD
Tutaj macie też link do wątku w którym jest więcej informacji o tym starszym (spojler: ma teraz trochę przejebane) i filmik jak wkłada sobie do dupy butelkę po piwie i później z niej pije.
(tu ścieżka do linka na jbzd bo nadal nie mogę wstawiać linków)
/obr/3333257/dzien-jak-co-dzien-dzien-po-dniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów