18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:11
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:56

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
S................y 2023-11-11, 14:54
PutinToSmiec napisał/a:

Wielka Polsza xd wielka husaria co dzieci napierdala .. ten to pewnie wyborca konfy

Masz coś do Konfy?
Zgłoś
kubota-1980 2023-11-11, 17:15
Borucek napisał/a:

Jebany skurwysyn. Jeden chuj co ten mały zrobił - dalej to zwykły dzieciak.
Mam nadzieje, że tego chuja namierzą jacyś 30 latkowie z siłowni )

A jakby zajebałby Twojego dzieciaka, wsadził mu nóż w oko, to luzi,k bo to tylko dzieciak?
Zgłoś
darek1234 2023-11-11, 18:26 3
Sadisticzny napisał/a:

Masz coś do Konfy?

Ja mam, bo to debile
Zgłoś
Nk108 2023-11-11, 19:19
Clistwood napisał/a:

Nie zesraj się

Nie zesraj się
Zgłoś
tomeko07 2023-11-11, 20:26 1
Borucek napisał/a:

może brata mu Gówniak pobił. Kiedyś to było na porządku dziennym. Ty najebales w twoim wieku dzieciaka, to przychodził starszy brat i dostawałeś beczki. Poza tym ten młody to już niezła patola
Zgłoś
e................s 2023-11-11, 22:56
Widziałem, że ten 17 latek trenuje kickboxing. Mam nadzieję, że jego trener spuści mu wpierdol i da dożywotni zakaz wchodzenia na salę treningową. Ja też trenuję, ważę niecałe 100kg, chętnie bym go wziął w obroty na matę bez rękawic, zobaczyłby jaka to jest zabawa przy takiej różnicy wagi i stażu treningowego, ale z doświadczenia wiem, że takie sebixy, co najwięcej pierdolą o sześćdziesionach (na filmiku, jak ten typ siada na butlę od piwa, był zrzut ekranu z messengera, gdzie coś takiego pierdoli), są kozakami, dopóki mają przewagę liczebną lub startują do jakichś dzieciaków właśnie, więc nie liczyłbym, że by się odważył.

ha tfu
Zgłoś
parikmahier 2023-11-11, 22:57 2
młody zasłużył, walka nie równa oczywiście, ale ilu z was miało podobną sytuację...
Zgłoś
ShimmyGimmy 2023-11-12, 1:30 1
Jak mnie napierdalali w szkole to nawet nauczycielka udawała że nic nie widzi.
Zgłoś
b................u 2023-11-12, 7:18
Małe gnoje, znecajace się nad innymi, zasługują na nauczke, ale nie robi się tego w taki sposób. Patola patoli wychowywać nie powinna.
Zgłoś
Alvaro1993 2023-11-12, 9:15
motylekwbrzuchu napisał/a:

Sadolowi twardziele zaraz będą się prześcigać, który to by go bardziej zbił itd.

Zbiłeś to ty staremu faje...
Zgłoś
Kydu 2023-11-12, 10:47 3
kiedys taka mała kurwa znecała sie nad dziecmi na placu zabaw i tez ruszył mojego młodszego brata, brat tez młodszy od tej medy wiec tez poszedłem wymiezyc sprawiedliwosc . jak raz dostał pozadnie w łeb od tamtej pory spokuj i cisza, wiecej jego wybrykow nie widziałem. wiec to było dobre posuniecie
Zgłoś
marcin9002 2023-11-12, 11:57 1
Nauczy się jebany kaszojad zeby nie zaczepiać i nie straszyć innych. Na smalec skurwysyna...
Zgłoś
subik 2023-11-12, 14:49
Nie szkoda Wam czasu na pisanie komentarzy? ale z Was pojeby na chuj sie produkujecie tutaj i tak tego gówna waszego niekt nie czyta, pizdziece xDDD
Zgłoś
ksero 2023-11-12, 22:18
Borucek napisał/a:

bany skurwysyn. Jeden chuj co ten mały zrobił - dalej to zwykły dzieciak.

Był to 12latek to raz, a co ciekawe odkopali filmy tego własnie "młodego" jak chodził (chyba z nożem) i zaczepiał rówieśników pytając czy są za wisłą czy cracovią... więc i jeden i drugi siebie warty.
Zgłoś
russian-roulette 2023-11-13, 12:39
Borucek napisał/a:

Chłopie weź się pierdolnij w swój pusty łeb. Po pierwsze nie jest to siedmiolatek tylko 12 latek. Po drugie nie on jest ofiarą tylko oprawcą a 17 latek, który go napierdala wymierza sprawiedliwość małemu gnojkowi który znęcał się nad innymi koleszkami. Gość powinien dostać kratkę zimnego piwa. Może cibie powinni namierzyć jacyś 30 latkowie z siłowni?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem