📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie oceniajcie pochopnie... serwis przyjechał...
Gówno z tego będą mieli debile, bankomat zabezpieczony jest przed takim czymś i pieniądze zostają zalane farbą..
mrdick napisał/a:
Gówno z tego będą mieli debile, bankomat zabezpieczony jest przed takim czymś i pieniądze zostają zalane farbą..
Pracowałem kiedyś jako liczarz. Każdy bankomat ma w sobie kamerę filmującą to co bezpośrednio dzieje się przed nim oraz pozycjoner. Wywiezienie go do stodoły nie uchroni złodzieja przed namierzeniem...
PS A z tą farbą to... a nieważne...
Salieri16000 napisał/a:
Pracowałem kiedyś jako liczarz. Każdy bankomat ma w sobie kamerę filmującą to co bezpośrednio dzieje się przed nim oraz pozycjoner. Wywiezienie go do stodoły nie uchroni złodzieja przed namierzeniem...
PS A z tą farbą to... a nieważne...
akurat z tą farbą to nie jest mit tylko to zależy od firmy i modelu bankomatu.
po takich to nie powinien przyjeżdżać radiowóz tylko wóz do utylizacji.
nie sadze, by owi zlodzieje mieli na tyle oleju w glowie by zdawac sobie sprawe z zamontowanego trackera ale czy to tez nie jest przypadkiem banalna rzecz do obejscia? nie wystarczy zaladowac bankomatu na wczesniej odpowiednio przygotowany woz zagluszajacy sygnal? przeciez obicie paki byle transportera by stworzyc klatke faradaya i podlaczenie pod odpowiednie urzadzenie to zaden problem ani wielki wydatek. a potem hulaj dusza, wystarczy znac modele nie farbujacych bankomatow, zrobic krotkie rozeznanie i rozbjerac je na spokojnie w lesie.
W Polsce też tak kradną, chuja wiecie co się na mieście dzieję.
~Jaczuro
a po co tak cudowac? kupujesz zagluszacz, wtykasz do gniazda zapalniczki i po robocie.
a po co tak cudowac? kupujesz zagluszacz, wtykasz do gniazda zapalniczki i po robocie.
Jestem laikiem jeśli chodzi o bankomaty i kradziejkę ale pierwsze co mi przyszło do głowy - bankomat na pewno ma gps z własnym zasilaniem.
Założę się, że żadnemu z tych przypadkowo czarnych gentlemanów nie przyszło to do głowy.
-Ernest Hemingway
Założę się, że żadnemu z tych przypadkowo czarnych gentlemanów nie przyszło to do głowy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów