📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Domyślam się że albo w życiu siekiery w dłoniach nie miałeś, albo uj mnie to obchodzi.
Siekiere była skierowana OSTRZEM w dół, obuch masz po przeciwnej stronie. Jak byś na przyszłość potrzebował to masz tam jeszcze lico, ucho, policzek i zapiec. No i trzonek (siekierzysko, toporzysko, rękojeś..) które też posiada różne segmenty z odpowiadającymi im nazwami. No to tyle.
Siekiere była skierowana OSTRZEM w dół, obuch masz po przeciwnej stronie. Jak byś na przyszłość potrzebował to masz tam jeszcze lico, ucho, policzek i zapiec. No i trzonek (siekierzysko, toporzysko, rękojeś..) które też posiada różne segmenty z odpowiadającymi im nazwami. No to tyle.
jak tak podszedł miśka to był to raczej cios łaski. Niedźwiedź był albo poważnie ranny albo chory
dyhayne,
Ostrze czy obuch... sytuacji miska diametralnie to nie zmieniło ale dla świętego spokoju zmieniłem ci w opisie obuch na siekierę byś sie nie denerwował moją niewiedzą. Na swoje usprawiedliwienie; mieszkam od kilku lat w małym miasteczku a wcześniej w dużym.
Ostrze czy obuch... sytuacji miska diametralnie to nie zmieniło ale dla świętego spokoju zmieniłem ci w opisie obuch na siekierę byś sie nie denerwował moją niewiedzą. Na swoje usprawiedliwienie; mieszkam od kilku lat w małym miasteczku a wcześniej w dużym.
przecież on bo tylko dotknął tą siekierą, co tam się odfranciszkowało?
Halman napisał/a:
,
Ostrze czy obuch... sytuacji miska diametralnie to nie zmieniło.
Zmieniło by, gdyby to był obuch to misio by się tęgo wkurwił i tyle. Niedźwiadki potrafiły ustac pchnięcie rohatyny wiec klaps obuszkiem siekiery wiążącej na oko maks 1.5 kg.. Domyśl się.
Przecież jak miał już go dziabnąć to miś się zbudził i gość spierdolił, ślepi jesteście, kurwa?
Experci wszyscy.
Miś we wnykach,a siekiera miała być na dobicie już i tak ledwo dychającego.
zwierzak30 napisał/a:
Experci wszyscy.
po chuj oni te wnyki w ogole wykladaja po lesie
nwonigers napisał/a:
po chuj oni te wnyki w ogole wykladaja po lesie
zeby sie niedzwiedzie lapaly
dyhayne napisał/a:
Domyślam się że albo w życiu siekiery w dłoniach nie miałeś, albo uj mnie to obchodzi.
Zjedz snickersa, bo strasznie gwiazdorzysz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów