📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Co za skończony debil
Powinni mu wpierdolić, wyjebać z imprezy i wlepić jakiś kurewski mandat.
Gdzie był jakiś cieć z ochrony, który powinien stać pod sceną i zapobiegać dokładnie takim sytuacjom?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
dam 100, że dokładnie tak się później stało
DJ też cipa, mógł uratować sytuacje bo było za co ten stół chwycić, ale wolał łapy w górę podnieść.
Gdzie był jakiś cieć z ochrony, który powinien stać pod sceną i zapobiegać dokładnie takim sytuacjom?
to był właśnie ochroniarz...
200IQ DJ, wiedział, że koleś będzie musiał mu odkupić sprzęt, do tego kasa za koncert pewnie już skasowana no i fajrant
i bardzo dobrze kurwa nie lubie takiej muzyki, sam bym mu wyjevał konsole
Andreal napisał/a:
200IQ DJ, wiedział, że koleś będzie musiał mu odkupić sprzęt, do tego kasa za koncert pewnie już skasowana no i fajrant
Omg, przecież sprzęt udostępnia organizator eventu a nie DJ przyjeżdża z własnym. Kolega chyba jedynie w remizie się bawił, gdzie to wodzireje własne graty przynoszą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów