📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak się kończy edukacja miłości i syndrom bambiego. Zero zdrowego rozsądku i świadomości że coś ci może zrobić krzywdę. No debil.
kurwa przeciez te kuryw maja takie ostre kly ze nawet lwy z nimi nie chca zbytnio zadzierac 1v1
Tyś widziała dzika
Zasysacz napisał/a:
Hahah dobry opis piwerko za
opis z pizdy wzięty ,autorka postu nawet pewnie nie sprawdziła co oznacza .Znacie go ze jebanego disneja i nic poza tym.
Pewnie za to że miał dzika w profilowym.
Bez przesady są filmiki jak kradną komórkę przez okno w samochodzie. Nie są to guźce, czy dzikie świnie, ale tak mi się skojarzyło.
i to świnia po przejściach, bo 1 kła to chyba już stracił, więc spokojnie można obstawić, że albo debil, albo chojrak
Pumba się w tańcu nie pierdoli z debilami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów