Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zaraz się zlecą różnej maści sebixy i janusze i będą pierolić jak za niewinność pałą po plecach dostali
Oplul policjanta to dostal z gsrsci na ryj. Co w tym dziwnego
Nie miał szans go opluć,z racji tego co miał na głowie.
Nie ma kontekstu, z filmu nie widać.Po tym, co mówi łysy, wnioskuję, że coś kombinowali skurwysyny. Zapewne zatrzymali go bezpodstawnie i musieli coś wymyślić.
Zaś nie wiem co miałby policaj zrobić. Jak zatrzymany rozwali sobie łep o samochód, to policaj beknie — musiał więc jakoś zareagować. Trochę go poniosło, ale ja bym dała naganę a nie wyrzucała go z roboty. A wóz do przewozu uczciwych inaczej powinien być od środka ogumowany.
Przestępca ma więcej praw niż policjant.
Zaraz się zlecą różnej maści sebixy i janusze i będą pierolić jak za niewinność pałą po plecach dostali
Dokładnie tak samo jak ten cwel z Wrocka 🤣
Zgoda, ale napierdalać skutego, bezbronnego po japie? Mają od tego przeróżne inne środki.
Gliniarz nie opanował nerwów, nieprofesjonalne co najmniej.
Nie debilu. Nie mają więcej praw. Każdy policjant zdaje testy psychologiczne właśnie po to aby nie dać sie sprowokować w takich sytuacjach a ten widocznie ściemniał na testach
Nie debilu. Nie mają więcej praw. Każdy policjant zdaje testy psychologiczne właśnie po to aby nie dać sie sprowokować w takich sytuacjach a ten widocznie ściemniał na testach
Typowy lewak-niedojeb.
Jak dasz mi się sprowokować to będzie twoja wina
A jak dostanie po pysku to zaraz dzwoni po policję, bo go bandyci bijom i sprawdza im papiery podczas interwencji czy psychotesty zaliczyli
Takie nagranie powinno trafić przed komisję , zdarzanie powinno zostać zakwalifikowane jako obraza i atak na funkcjonariusza z natychmiastowym wykonaniem kary i sprawa winna zostać zamknięta...
na szczęście to nie rosja
właśnie te prawilne pedały od popka zoofila albo wyklęte kibice co się beemkami rozjebują a potem uciekają jak szczury
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów