Wczoraj chłopaki tam pili wina, a dziś ludzie widzą Jezusa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak oni tam zobaczyli podobiznę Jezusa? Chyba, że trzeba mieć zmysł przyrodzony przez wiarę, by móc zidentyfikować tam święte malunki.
Tytuł psuje efekt końcowy.
Tytuł psuje efekt końcowy.
hehehe macie swoją religie opartą na sikach aż strach pomyśleć co by się stało jakby tam klocka postawili
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ech... Jedna z drugą stare baby nie widzą z dwóch metrów a jezusa wszędzie zobaczą.
TYGRYS2008 napisał/a:
świat byłby lepszy gdyby religia nie istniała!!!
Cóż za ignorancja. Wielka cywilizacja człowieka białego powstała na bazie chrześcijaństwa. Więc kto wie co by było, gdyby ludzie nie wierzyli wcześniej. Może nie siedziałbyś teraz przed kompem i pisał gimbo komentów.
P.S. Nie róbcie najazdów. Nie wnikam tu czy Bóg istnieje czy nie. Stwierdzam tylko fakt. A i oczywiście nie bronię fanatyków religijnych. Nie każdy człowiek wierzący szuka za każdym krzakiem śladów stóp Jezusa.
Z całą pewnością nie siedziałby teraz przed kompem, prawdopodobnie stukałby kamieniem w kamień, w oczekiwaniu na ogień. Powszechnie wiadomo że wielkie gówno zwane chrześcijaństwem spowolniło rozwój świata o kilkaset lat.
andżei napisał/a:
Świat byłby lepszy, gdyby fanatyków religijnych wybić co do joty.
Pojebanych ateistów też
widzicie tam ten kartonik? jest w nim pelno pieniedzy... jest tyle innych szczytnych celow, na ktore nikt nie łoży, a powinnismy. wstydzmy sie
SteelMike napisał/a:
Pojebanych ateistów też
mamusia kazała do kościuła chodzić i ksiądz dawał snickersa w konfesjonale?
Co ty Prosiaczku pierdolisz. Republika i Cesarstwo Rzymskie, Starożytna Grecja były wielkimi cywilizacjami (białych ludzi, bo jeszcze Egipt był, a oni byli śniadzi) i istniały długo przed chrześcijanami, z nastaniem kościelnych rządów rozwój się spowolnił, bo wszystkie odkrycia musiały być zweryfikowane przez kościelnych badaczy Biblii. Jak się coś nie zgadzało to było uznawane za herezję. Uważam więc, że ta religia spowolniła postęp i bez jej wpływu (jej istnienia nie uważam za złe samo w sobie, ale wtrącanie się jej zasad do nauki i moralności ludzi na siłę już tak) możliwe, że wiele odkryć i osiągnięć mieli byśmy jako ludzkość dużo szybciej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów