Wczoraj chłopaki tam pili wina, a dziś ludzie widzą Jezusa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To czyli jak z moimi 11 kumplami załatwiliśmy się z tyłu baru to powstanie "Ostatnia Wieczerza"?
świat byłby lepszy gdyby religia nie istniała!!!
Gdyby nie dzwoniły po policję,kiedy ktoś im szczy pod oknem to by miały więcej obszczanych murów do całowania.
Świat byłby lepszy, gdyby fanatyków religijnych wybić co do joty.
ja to lejąc na mur zawsze orełka pierdolnę z moczu
ja ostatnio nad jednym z takich orełków siknąłem aureolkę. czy teraz jest to święty orełek?
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
"Jezus Ścienny Po Trzykroć Przedziwny"
tylu prawych fanatyków religijnych przyjechało ,że sie w oknach kraty zainstalowało. Właściciel chyba wierzy w cuda typu - Amba fatima przyjechali od Rydzyka oje*ali bez ryzyka . To był wielki cud zaje*bać chcieli nawet próg...Amen. Teraz tylko osrać te siki do o koła i będzie GROTA!!! wtedy i z Watykanu będą przyjeżdżać i potwierdzać lud w tej wierze...
let them die
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów