Mając 45 lat zapragnął poraz kolejny zdobyć pas mistrza świata, w tedy postanowił nie zadawac zadnego ciosu z nienawiścią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Joe Louis, Muhammad Ali, Foreman, Tyson - takiego boksu już dziś nie ma.
Wystarczyłaby 3x mniejsza siła i 3x większa precyzja. Ale zacnym bokserem był.
Dzisiejsza waga ciężka nie wytrzymuje porównania z pięściarzami sprzed lat. Ba, taki Gołota z najlepszych swoich czasów dzisiaj zniszczył by każdego, poza Kliczkami. Ale i z nimi nie stawiałbym go na straconej pozycji.
A osobiście za najlepszego w historii uznaję Tysona, styl w jakim zunifikował wszystkie pasy (wygrywając większość walk pierszym/drugim ciosem!) jest nieprawdopodobna.
A osobiście za najlepszego w historii uznaję Tysona, styl w jakim zunifikował wszystkie pasy (wygrywając większość walk pierszym/drugim ciosem!) jest nieprawdopodobna.
Bodziek93 napisał/a:
Mając 45 lat zapragnął poraz kolejny zdobyć pas mistrza świata
Gwoli ścisłości, Big George postanowił po raz kolejny zdobyć pas w królewskiej kategorii, powracając na ring po 10 latach (bez 8 dni) przerwy, odkąd to przegrał w 1977 przez decyzję sędziów z Jimmym Young'iem. W tej walce tak jak i w walce z Alim widać było problemy z kondycją George'a.
Wrócił po 10 latach w celu odzyskania pasa i w celu zarobienia pieniędzy (sam o tym mówił).
Niemniej jednak... ten facet mnie inspiruje, zajebiście inspiruje. Miał tylko trzy udane obrony tytułu przez całą karierę, niemniej jednak jest wymieniany wśród największych mistrzów wszech czasów i słusznie, bo jego odmienny styl walki, niesamowita siła fizyczna i w drugim etapie kariery niesamowita psychika i jednocześnie luz... niesamowite, nie do opisania. Walka z Moorerem, gdy komentator wręcz popłakał się ze wzruszenia gdy 45 letni Foreman odzyskał pas po 20 latach i to walcząc w tych samych spodenkach, co wtedy, w Kinszasie.
I co ciekawe, z trójki największych mistrzów lat 70'-tych, trzyma się on zdecydowanie najlepiej. (Smokin Joe już zmarł, a z Alim nie da się już dogadać).
Za spację pomiędzy "w" i "wtedy" powinieneś dostać chuja do dupy.
Normalnie bym tego nie oglądał tylko co najwyżej przewinął bo nie interesuje się sportem tego typu ale muzyka i jego dziwny styl ciosu - używa do niego całego ciała ale jednocześnie jakby na luzie i "obojętnie" mnie zaciekawiło więc obejrzałem.
Ale tak czy siak Avengers na dvdrip do ściągnięcia więc cya
Ale tak czy siak Avengers na dvdrip do ściągnięcia więc cya
Aż mnie ciarki przechodzą jak widzę osoby oddane swej pasji czemuś co kochają najbardziej to jest coś niesamowitego szkoda,że złote lata wagi ciężkiej już nie wrócą .
robal007 napisał/a:
Za spację pomiędzy "w" i "wtedy" powinieneś dostać chuja do dupy.
z domu wyniosłeś takie metody nauki?
thewhitestar napisał/a:
Ba, taki Gołota z najlepszych swoich czasów dzisiaj zniszczył by każdego, poza Kliczkami. Ale i z nimi nie stawiałbym go na straconej pozycji.
Czemu tak myślisz? Gdyby dobrze się przygotował psychicznie to myślę, że Kliczki nie mieliby najmniejszych szans.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów