Ostatnio na forum natknąłem się na temat o zastosowaniu katany, treningów, rycerstwa, etc. Wygrzebałem mały pokaz ludzkich umiejętności szkolonych przez lata 'treningów'.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Cysiek91 Obecnie? Do tego co dawniej, do zabijania. Pewna japońska szkoła walki mieczem z początków 17 wieku miała w asortymencie specjalny cios tak silny, że po uderzeniu przeciwnika w twarz trzeba było wyłuskać z dłoni powbijane zęby. Była też specjalna forma mająca sprawić, by usunąć wszystkie jednym ruchem, estetycznie.
Japończycy ogólnie stawiali na zakończenie walki jednym ciosem, Chińczycy na wiele uderzeń. Cios, który dziś kruszy cegły, dawniej kruszył kości. Kruszył, nie łamał.
Japończycy ogólnie stawiali na zakończenie walki jednym ciosem, Chińczycy na wiele uderzeń. Cios, który dziś kruszy cegły, dawniej kruszył kości. Kruszył, nie łamał.
W ostatnim filmiku, widać jak gość z młotem wali prosto w cegłe a gość zabiera łapę... Wiem skurwiel ze mnie
darkseiger napisał/a:
Za pierwszym razem patrząc na tytuł myślałem że tam jest napisane:
-"Siła ludzkiego orgazmu"
0_0
Nie tylko ty ;D
Ile lat, dziesiecioleci, stuleci, er, bys nie cwiczyl, jak bys nawet 24h/7 dni w tygodniu, od poczatku powstania wszechswiata napierdalal i cwiczyl najciezsze z ciezkich cwiczen mozliwych do wycwiczenia to pierdolniecie mlotkiem w siekiere lezacej na rece ci ja poprostu odpierdoli. Taka jest prawda.
Cytat:
czeczen-00
darkseiger napisał/a:
0_0
Nie tylko ty ;D
Ja tam przeczytałem "Siła ludzkiego onanizmu"
Kit z Siłą... tak naprawdę 90% to oszukanie swojego umysłu, odpłynięcie myślami.
Sataris napisał/a:
Ile lat, dziesiecioleci, stuleci, er, bys nie cwiczyl, jak bys nawet 24h/7 dni w tygodniu, od poczatku powstania wszechswiata napierdalal i cwiczyl najciezsze z ciezkich cwiczen mozliwych do wycwiczenia to pierdolniecie mlotkiem w siekiere lezacej na rece ci ja poprostu odpierdoli. Taka jest prawda.
a ja myślałem że podczas intensywnych treningów mięśień twardnieje (zagęszcza się tkanka mięśniowa) i napięty może być twardszy od tej cegły, dlatego po pierdolnięciu tępą siekierą to cegła a nie ręka się kruszy...
gdzie jest juri ?!
Widać przy ostatniej akcji jak typ cofa reke podczas uderzania mlotkiem.
kurwa myślałem że ten ostatni chce słoik z kiszonymi chce otworzyć a tu kurwa karte kid
a ja myślałem że rozwalanie drzewa ręką w minecraft'cie to już przesada :O
darkseiger napisał/a:
0_0
A ja, że "...onanizmu"
mamuśka ze starszym bawią sie tak co niedziele
ale ja tam nie wiem chyba sie brzydze troche
ale ja tam nie wiem chyba sie brzydze troche
chciałbym być tak samo jebniety jak oni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów