📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to już wiadomo skąd mają siłę tak się w autobusie rozpychać, zmierzając do wolnego siedzenia...
Reps for Jesus
Zajebiste podejście do starość.
Oby więcej seniorów było aktywnych,
nie dość że mniej na NFZ będzie szło,
to i zdrowsze społeczeństwo będziemy mieli.
morfeusz_123 napisał/a:
Zajebiste podejście do starość.
A jak przerobimy na mydło - to jeszcze pachnące
Najlepsze są w niedzielę w kościółkowym wdzianku i z torebką na ręce pakują
Na filmiku większa dawka ćwiczeń niż roczna większości z nas
"Call on me" Eric Prydz też by pasowało na podkład
Mów za siebie dziewczynko! A właściwie zamiast wypisywać takie pierdoły na sadolu to zapierdalaj na siłownie ćwiczyć tyłeczek, zrobisz coś dobrego i dla siebie i dla facetów których spotkasz w życiu
l0tt4r napisał/a:
to już wiadomo skąd mają siłę tak się w autobusie rozpychać, zmierzając do wolnego siedzenia...
jakiego kurwa wolnego? Babsko zmierza w stronę siedzenia, na którym siedzisz Ty (ja czy ktoś inny) z miną wkurwionego krzyżowca i robi raban na cały autobus, aby ustapić jej miejsca... Mimo iż w autobusie jest w chuj wolnych miejsc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów