Nie igraj z żywiołem bo możesz stracić życie... i nie tylko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
każdy kto wchodzi do morza lub oceanu podczas wysokiej fali, musi się liczyć z tym, że może nie wrócić. Ile tu takich filmów było, jak taki osobnik (zwykle starszy) znika za falami... A reszta tylko filmowała, bo nie chcieli ryzykować własnym życiem i zresztą bardzo dobrze.
miota nim jak szatan
Dobry opis, dobry filmik - browar.
PS. Może ktoś wyjaśni mi o co chodzi z tą zjebaną modą, na spierdolone opisy filmów na sadisticu ?
PS. Może ktoś wyjaśni mi o co chodzi z tą zjebaną modą, na spierdolone opisy filmów na sadisticu ?
Miał szczęście że go dalej nie wciągnęło... Ja w to lato wszedłem do Bałtyku, gdzie fala była 2x mniejsza od tej. Skończyło się na tym że przejechałem kilka razy ryjem po dnie i wyszedłem... Kto by się spodziewał że to taka siła...
Tym razem skończyło się na pouczeniu
Takich ludzi (pijak fifarafa co to ja nie jestem) w ogóle mi nie szkoda. Mogło go wyrzucić koło Chin.
co za debil, po co on się ciągle wraca?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów