📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Wytrzeźwiał na szybkości.
Piwo dla goscia, najebany, a przytomny, bo nawet trzezwa baba czy hindus to by sie w poprzek rozlozyli na tych torach, albo łeb do konca w gore wyciagali.
Aż dziw, że ta pani kobiecym zwyczajem nie uciekła na biegu do domu chronić macicę przed niebezpieczeństwem.
Ja obstawiam że to fejk, kolo udawał najebanego, a dobrze wiedział co robi. w rosji te pociągi mają tak wysokie, że oni się dla sportu kładą pod piciąg, poszukajcie se filmików, w chuj tego jest
skywalker75 napisał/a:
Kacaplandia...magiczna kraina, zarośnięta zielskiem i zalana wódą . Skład długi w chuj, pewnie te wszystkie pralki w wagonach, zajebane z Ukrainy.
Mylisz się kolegi. To banderowskie gówno wyciagniete z azovstal. Teraz wiozą to do Rosji by przerobić na gaz którym będziesz podgrzewał ziemniaczki
intermag napisał/a:
Mylisz się kolegi. To banderowskie gówno wyciagniete z azovstal. Teraz wiozą to do Rosji by przerobić na gaz którym będziesz podgrzewał ziemniaczki
O pierwszy dupoliz putina wyszedl z piwnicy
To byl maszynista po służbie przy okazji zrobił przegląd podwozia i wózków składu pozostawionego z górki bez hamulców.
Miał czas pod wagonami aby zastanowić się nad swoim zachowaniem
Widać, że nie pierwszy raz. Maszynista nawet nie hamował. Reakcja kobiety też to potwierdza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów