📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Kacaplandia...magiczna kraina, zarośnięta zielskiem i zalana wódą . Skład długi w chuj, pewnie te wszystkie pralki w wagonach, zajebane z Ukrainy.
Kacaplandia...magiczna kraina, zarośnięta zielskiem i zalana wódą . Skład długi w chuj, pewnie te wszystkie pralki w wagonach, zajebane z Ukrainy.
"...A w jednym krowy, a w drugim konie,
A w trzecim siedzą same grubasy,
Siedzą i jedzą tłuste kiełbasy,
...
A tych wagonów jest ze czterdzieści,
Sam nie wiem, co się w nich jeszcze mieści.
... "
A odnośnie sytuacji.Jeden miejscowy żulik sprzedał mi kiedyś pijacką maksymę.
" Pijak pije.Pijak ma.
Pijakowi Pan bóg da"
A ta kurwa w różowym powinna wyłapać wpierdol za uskutecznianie znieczulicy. Zastanawia mnie, czy jakby gwałcili 5-łatkę, to tez by się na chwile odwróciła, zerknęła i poszła w pizdu dalej…
Trzeźwy już by umarł nawalony w 3 dupy i ani zadrapania
On się tam jeszcze zdążył wyspać.
Tak to już jest, jak się gra na God Mode ON.
A kobicie należy się publiczna chłosta, nawet nie próbowała ratować życia gościowi, tylko z zaciekawieniem patrzyła i poszła.
Socjopatki jedne.
A kobicie należy się publiczna chłosta, nawet nie próbowała ratować życia gościowi, tylko z zaciekawieniem patrzyła i poszła.
Socjopatki jedne.
Socjopatki jedne.
Szkoda że nie wpisał kody na przechodzenie przez ściany
Odkąd sięgam pamięcią zawszę bałem się bajki ,,Tomek i przyjaciele".
Ich mimika twarzy jest pojebana w chuuuj.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów