Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Wchodził jak idiota nabuzowany. Rozjebał drzwi i nagle się skurczył. Ja byn go zapytał dokąd to grubasie? Najpierw szufla do orzyjazdu policji a nie kurwa "sory niechcący, niech ktoś to sprzątanie i zapłaci, mnie już nie ma" znam ten typ idioty...
Ty ty tyWchodził jak idiota nabuzowany. Rozjebał drzwi i nagle się skurczył. Ja byn go zapytał dokąd to grubasie? Najpierw szufla do orzyjazdu policji a nie kurwa "sory niechcący, niech ktoś to sprzątanie i zapłaci, mnie już nie ma" znam ten typ idioty...
Ja bym mu nasrał na czoło.
Konto nowe, użytkownik stary.Wchodził jak idiota nabuzowany. Rozjebał drzwi i nagle się skurczył. Ja byn go zapytał dokąd to grubasie? Najpierw szufla do orzyjazdu policji a nie kurwa "sory niechcący, niech ktoś to sprzątanie i zapłaci, mnie już nie ma" znam ten typ idioty...