Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie mówiac już o nóżkach jak na ostatnim filmiku.
Na chuj oni tyle tego podnosza?
Może konkurują kto będzie miał większą naturalną ,,skarpetę "
kret nie dochodzi do mózgu no i się przewraca
Kret się przewraca bo nie dochodzi do mózgu? Ciekawe...
Ludzie mają różne zainteresowania ale nigdy nie pojmę po ch*j przerzucać żelastwo.
...skoro można je sensownie załadować na wózeczek i odwieźć do skupu
Ludzie mają różne zainteresowania ale nigdy nie pojmę po chuj przerzucać żelastwo.
Nie pojmiesz, ponieważ jesteś leszczem, którego można położyć jednym strzałem. Samce alfa przerzucają żelastwo, żeby zwiększać swoją siłę i w razie awantury z innymi samcami alfa pokazać swoją fizyczną przewagę, cipko. Cioty takie jak ty w spotkaniu z wyżej wymienionymi samcami alfa sznurują pizdę i odchodzą po cichutku w swoja stronę
Nie pojmiesz, ponieważ jesteś leszczem, którego można położyć jednym strzałem. Samce alfa przerzucają żelastwo, żeby zwiększać swoją siłę i w razie awantury z innymi samcami alfa pokazać swoją fizyczną przewagę, cipko. Cioty takie jak ty w spotkaniu z wyżej wymienionymi samcami alfa sznurują pizdę i odchodzą po cichutku w swoja stronę
To mnie teraz rozbawiłeś ha ha
Prawda jest taka, że mała ich część robi to tylko dla siebie. To są raczej ludzie z małą wartością, którzy myślą, że jak zwiększą swoje mięśnie, to nagle zaczną się liczyć wśród ludzi i nie będą się dalej czuć jak nic nieznaczące g*wno ;)bo w sumie tym są bez tych mięśni, robią to też po to aby zwiększyć swoje szanse u kobiet. W dzisejszych czasach ogromna siła fizyczna nie ma większego znaczenia, liczy się inteligencja, tylko tak możesz kogoś załatwić, a tak to co? Pobijesz kogoś a później pójdziesz siedzieć albo będziesz płacił komuś odszkodowanie do końca życia po prostu super
A samce alfa to są w świecie zwierząt... i podludzi
Hahahahahaha jaki idiota. Widzę że intelektualnie jesteś w epoce kamienia lupanego.
Aha, mała edycja: te dwie średnie krajowe zarabiam W POLSCE pracując w biurze po 8 godzin dziennie, czyli 160 godzin w miesiącu - w razie gdyby komuś wpadło do głowy, ze robię dwa lub 3 etaty jak czarny niewolnik
Wysokie zarobki i siła fizyczna są domeną samców alfa, czy wam to się podoba czy nie i nieważne jak głośno będziecie krzyczeć, ze "teraz mamy inne czasy, jest 2019 rok!" gamonie
@upy - Zarabiam dwie średnie krajowe na rękę, mam managerskie stanowisko, znam biegle język angielski i niemiecki. Ponadto wiem dobrze, co to znaczy siła fizyczna - w 2019 roku znaczy dokładnie to samo co w 1919 i w 1819 itd., ale wy sobie dalej tłumaczcie swoje zniewieścienie, leszcze
Aha, mała edycja: te dwie średnie krajowe zarabiam W POLSCE pracując w biurze po 8 godzin dziennie, czyli 160 godzin w miesiącu - w razie gdyby komuś wpadło do głowy, ze robię dwa lub 3 etaty jak czarny niewolnik
Wysokie zarobki i siła fizyczna są domeną samców alfa, czy wam to się podoba czy nie i nieważne jak głośno będziecie krzyczeć, ze "teraz mamy inne czasy, jest 2019 rok!" gamonie
Cieszę się, że Ci się powodzi w życiu, ale po co się tym chwalisz na sadisticu? Myślę, że nikogo tutaj to nie obchodzi. Co to ma wspólnego z tematem?
Samiec alfa jak Ty to śmiesznie nazywasz nie musi być w dzisiejszych czasach silny fizycznie, wystarczy że ma pieniądze, a jak wiadomo do tego niekoniecznie jest potrzebna siła fizyczna. No i co taki typek po siłowni zrobi bogatemu, który może ważyć 70kg ?? Mając pieniądze można sobie wynająć silniejszych i takiego typa bezkarnie upokorzyć.
Pozdrawiam- samiec beta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów