Tak a propos zbliżającego się dnia ojca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
przecież tu nie o same oddanie krwi chodzi, ojciec by życie oddał za swoje dziecko.
@GustaV
jak ktoś stwierdzi,że to pedalskie to ma nierównegówno pod sufitem.
przecież tu nie o same oddanie krwi chodzi, ojciec by życie oddał za swoje dziecko.
@GustaV
jak ktoś stwierdzi,że to pedalskie to ma nierównegówno pod sufitem.
Tak kurwa czytam te wasze komentarze i czytam i łeb mnie napierdala od tych farmazonów ...
Nie wiem co to kurwa jest, kumulacja debilów z prowincji ? Do chuja pana wafla, szczakowianka wasza mać, jak można być takim waflem ?
Oddał krew i swoje życie, przetoczył tyle krwi, żeby ona mogła żyć... Podcięła sobie żyły jakbyś nie widział
Oznacza zrzucać jako czasownik a jako rzeczownik wysypisko, zsypisko ...
On jest kurwa NIEMY a nie GŁUCHY dlatego gestykuluje , to, że coś tam brzdękał to nie znaczy, że jest głuchy. Kiedyś słyszałem kłótnie niemego z niemym, istna agonia , walka kotów, płacz dziecka, orgazm byka, wzwód u kaszalota, cięcie piłą po chodniku, odpalanie trabanta ...
Nie wiem co to kurwa jest, kumulacja debilów z prowincji ? Do chuja pana wafla, szczakowianka wasza mać, jak można być takim waflem ?
cenius napisał/a:
O straszne kurwa
bo oddał krew
ja pjerdole
wchuj ludzi oddaje krew i to nieznajomym.
Oddał krew i swoje życie, przetoczył tyle krwi, żeby ona mogła żyć... Podcięła sobie żyły jakbyś nie widział
Shaint napisał/a:
Co znaczy dump po angielsku?
Oznacza zrzucać jako czasownik a jako rzeczownik wysypisko, zsypisko ...
Pater patriae napisał/a:
Nie żebym się czepiał, ale jak on mógł usłyszeć ten upadek, skoro jest głuchy?
Nie hejtujcie
On jest kurwa NIEMY a nie GŁUCHY dlatego gestykuluje , to, że coś tam brzdękał to nie znaczy, że jest głuchy. Kiedyś słyszałem kłótnie niemego z niemym, istna agonia , walka kotów, płacz dziecka, orgazm byka, wzwód u kaszalota, cięcie piłą po chodniku, odpalanie trabanta ...
Cytat:
Przeca żaden lekarz nie zgodzi się na taki zabieg.
Z pisdy bajeczka ale wiadomo o jaki sens chodzi...
o taki żeby się ubezpieczać od samobójstw i wykupować ubezpiecznie zdrowotne
aspire3690 napisał/a:
Hahahah, jeżeli podcięła sobie żyły, to żeby się porządnie wykrwawić potrzeba kilka godzin co najmniej, bo wątpię żeby odrąbała sobie pół ręki...
aspire3690 napisał/a:
On jest kurwa NIEMY a nie GŁUCHY dlatego gestykuluje , to, że coś tam brzdękał to nie znaczy, że jest głuchy.
Córcia mówi na początku, że jest głuchoniemy...
u kitajców próba samobójcza karana jest śmiercią
Na początku filmu jest napisane że on jest ,,deaf-mute" czyli głuchoniemy, a język to tajski, przynajmniej tak mi się wydaje po tym co było napisane na tablicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów