18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Someone24 2013-06-16, 20:52 22
Sadistic sadisticiem, ale takie filmy też niejeden powinien obejrzeć.
Zgłoś
Pater patriae 2013-06-16, 21:19 16
Nie żebym się czepiał, ale jak on mógł usłyszeć ten upadek, skoro jest głuchy?
Nie hejtujcie

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
Calatin 2013-06-17, 15:24 8
@UP:ugryzł go pająk i nabrał mocy,wyczuł wibracje.
Zgłoś
Shaint 2013-06-17, 15:28
Co znaczy dump po angielsku?
Zgłoś
Ziembas 2013-06-17, 15:42 2
Głupia suka
Zgłoś
JapaQniu 2013-06-17, 15:45
Nie umiem chińskiego a napisów nie widze bo monitor mam złamany, piwo dam.
Zgłoś
dmq1992 2013-06-17, 15:54
dump-glupi
Zgłoś
mamut360 2013-06-17, 15:55
Shaint napisał/a:

Co znaczy dump po angielsku?

Wyrzucić
Zgłoś
Zaraxis 2013-06-17, 16:01 1
Przez filmy z ciapatymi, cyganami i innym bydłem często przepełnia mnie sama nienawiść, ale dzięki takim filmikom wraca ludzka wrażliwość, dziękuje autorowi w przywrócenie wiary w człowieka. Ja się rozpłakałem.
Zgłoś
H2S04 2013-06-17, 16:01
@Pater patriae Może tylko nie mówił bo miał uszkodzone struny głosowe. Wcale nie musiał być głuchy...
Zgłoś
Światłocień 2013-06-17, 16:21
Zapłakałem. Serio
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2013-06-17, 16:51 2
Tak to zwykle jest z ludźmi. Nie doceniamy tych którzy poświecili dla nas najwięcej gdy są. Tęsknimy gdy ich już z nami nie ma.

Aha, jak ktoś twierdzi że to pedalskie to niech spierdala. Rodzina jest najważniejsza.
Zgłoś
TOOM44 2013-06-17, 17:04 4
Wzruszyłem się w chuj... Do czasu jak była na końcu rekalama firmy ubezpieczeniowej -,-
Zgłoś
cenius 2013-06-17, 17:19
O straszne kurwa
bo oddał krew

ja pjerdole

wchuj ludzi oddaje krew i to nieznajomym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów